Extra large goal50
UTMERKELSE: Det har blitt mange priser på Luka Modric denne høsten.

Goal 50-utmerkelse

Luka Modric har blitt kåret til verdens beste fotballspiller av Goal.

Vi har blitt kjent med at det finnes utrolig mange utmerkelser ute i fotball-Europa for tiden. Alt fra Gullballen til hvem som er den beste spilleren i VM eller Champions League. Luka Modric har vertfall blitt godt kjent med dette, og han har vunnet nesten alt av utmerkelser som kan vinnes denne høsten. Han ble først kåret til VM's beste spiller, og deretter vant han både UEFA player of the Europe-prisen og FIFA The Best-award. Nå har han nok en gang vunnet, denne gangen er det 500 journalister i samarbeid med nettsiden Goal som har kåret han til den beste spilleren i 2017/2018.

Dette er første gang siden 2010 at noen andre enn Messi eller Ronaldo har blitt kåret til verdens beste spiller av Goal. I 2010 var det tidligere Real Madrid-spiller Wesley Sneijder som vant prisen etter å ha hatt et fantastisk år med Inter og Nederland. Etter treningen i går ble kroaten intervjuet av Real Madrid angående det å ha vunnet nok en pris denne høsten. 

Jeg er veldig glad og det er en ære for meg å vinne denne prisen. Vi ønsker å forbedre oss, vi har hatt en svak start på sesongen. Vi kommer til å jobbe hardt for å nå våre mål som er å vinne titler. Jeg er sikker på at vi kommer til å forbedre oss og ha en god sesong med vår nye trener.

Champions League

Ingenting er umulig i fotball og spesielt ikke for Real Madrid. Vi har oppnådd ting som egentlig ikke skal være mulig, nemlig å vinne Champions League tre ganger på rad. Vi vil gi alt for å gå for den fjerde på rad, men vi må være ydmyke, jobbe hardt og respektere motstanderne. Det blir vanskeligere å vinne for hver sesong som går.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07