Extra large solari
NY TRENER: Santiago Solari har fått en kontrakt av Real Madrid-styret til 2021.

Maradona: - Solari varer ikke lenge

Legendariske Diego Maradona har blitt intervjuet av MARCA.

I går kveld ble en dårlig skjult hemmelighet bekreftet på Real Madrid sine nettsider; Santiago Solari er klubbens nye trener på permanent basis og har fått en kontrakt frem til 2021. Disse nyhetene var det blandede reaksjoner på blant Real Madrid-supporterne. Noen (inkludert undertegnede) reagerte med skuffelse og frustrasjon over at argentineren fikk en så lang kontrakt, mens andre var fornøyde og mente at det var en riktig avgjørelse å gi Solari tillit til å vise sine evner som trener.

Nå har flere personer begynt å engasjere seg i det som foregår i Real Madrid, og i et intervju med en av tidenes beste fotballspillere. Diego Maradona, kom også argentineren med sine meninger angående det som skjer i Real Madrid, og ansettelsen av Santiago Solari som klubbens nye hovedtrener frem til 2021. Han nevner også at han vil trene Real Madrid en gang.

Han (Solari) kommer ikke til å vare lenge. Han har ikke erfaring og eneste grunnen til at han er blitt ansatt er fordi ingen andre er tilgjengelige. Denne ansettelsen kan heller ikke sammenlignes med Zidane, fordi han her heter Solari, ikke Zinedine ZIdane.

Kunne du tenke deg å trene Real Madrid?

Jeg ville ha elsket det. Jeg har brede nok skuldre til det men ting fungerer ikke slik. Nå er jeg i Dorados og jeg er fornøyd her. Jeg får se Benja (barnebarnet og sønn av Aguero) og er fornøyd med tingenes tilstand.

Hva synes du om salget av Cristiano Ronaldo?

Jeg synes det var et godt valg av Cristiano og forlate klubben. Han ga alt til Real Madrid, og det var på tide med en endring. Alle kjenner til Florentino Pérez; når han så at Cristiano kun scoret et mål hver kamp bestemte han seg for å selge han.

Men Real Madrid savner han nå, sant?

Selvsagt, men jeg sier alltid at ingen spillere er større enn klubben. Madrid vil komme tilbake igjen, de vil vinne igjen og de kommer til å fortsette å nå sine mål.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07