Extra large shit player
SVAK: Spanjolen har kanskje vært den svakeste utespilleren denne sesongen for Real Madrid.

Asensio: - Det er ikke min oppgave

Marco Asensio mener at det ikke er hans oppgave å lede laget, det får mer rutinerte spillere ta seg av.

I forkant av denne sesongen var det mange som hadde skyhøye forventninger til Marco Asensio. Cristiano Ronaldo ble solgt og ingen erstatter ble hentet inn, og dermed var sjansen kommet for Asensio til å skinne. Slik har det ikke gått og for å sette det litt på spissen, har spanjolen kanskje vært Real Madrids dårligste spiller denne sesongen med tanke på forventninger. Han startet meget bra og fremprovoserte en del straffespark, men etter 1-0-scoringen mot Espanyol har det blitt full stopp. og det har resultert i at han har blitt benket i de siste kampene. Selv ser det ut som at han tar det med knusende ro, noe som vitner litt om svak mentalitet.

Jeg ser ikke på vår nåværende situasjon som krise. Det er ikke min oppgave å lede dette laget. Det får de med høyere status og lengre fartstid i klubben ta seg av. For øyeblikket er jeg ikke fremtredende men evalueringen får man ta etter sesongen. Jeg har fått mye kritikk som ikke er riktig, men vi alle vet hvordan journalistene jobber.
Fotballen har vært urettferdig mot Lopetegui. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men vi hadde uflaks i avgjørende situasjoner. Det har vært en vanskelig tid for han, men han har fremdeles hele karrieren foran seg.
Under Santiago Solari har resultatene vært bedre og sånn er fotball. Han er vår trener nå, og vi må jobbe hardt for å nå våre mål som er å vinne alle kamper.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07