Extra large landslag
TATT UT: Marco Asensio har blitt tatt ut til tross for dårlig form i Real Madrid.

Tolv spillere tatt ut på landslaget

Tolv spillere har blitt tatt ut for å representere sine landslag.

Landslagpausen er for mange supportere det verste marerittet som finnes. Først og fremst har man den frykten at en av egne spillere skal pådra seg skader, også er det generelt den følelsen av å ikke kunne se Real Madrid spille fotball på litt for mange dager. Uansett er det slik fotballen fungerer, og i denne landslagpausen har tolv spillere blitt tatt ut til å representere sine landslag.

Kroatia - Spania 15.november
Spania - Bosnia 18. november

Ramos, Asensio, Ceballos og Isco har blitt tatt ut i den spanske landslagstroppen av Luis Enrique. Morgendagens kamp mot Kroatia er svært viktig for La Roja som med seier vil sikre seg å bli blant de fire beste landslagene i Nations League. Tre dager etter Nation League-kampen vil Spania ta imot Bosnia på Gran Canaria til en treningskamp.

Kroatia - Spania 15.november
England - Kroatia 18. november

VM-finalistene anført av kaptein Luka Modric har slitt i Nations League. Kroatene er nødt til å vinne mot Spania og England for å sikre seg en plass blant de fire beste i turneringen. Det er også  verdt å nevne at Real Madrid-eiendom Mateo Kovacic, som for tiden er på utlån i Chelsea har blitt tatt ut.

Belgia - Island 15.november
Sveits - Belgia 18.november

Courtois skal representere Belgia i kampen om å ende blant de fire beste i Nation League. Belgia har likt antall poengsum som Sveits, men har spilt en mindre kamp i gruppen. Det ser derfor ut som at oppgjøret den 18.november blir avgjørende i denne gruppen.

Wales - Danmark 16.november
Albania - Wales 20.november

Wales skal spille en Nation League-kamp og en treningskamp. Den viktigste kampen for waliserne er uten tvil mot Danmark som kan avgjøre deres skjebne i turneringen. Deretter tar de turen til Albania for å spille treningskamp. Det er stilt spørsmålstegn rundt Gareth Bales fysiske form, men det er sannsynlig at han vertfall spiller mot Danmark på fredag.

Nederland - Frankrike 16.november
Frankrike - Uruguay 20. november

Varane har trent for fullt de siste dagen og det resulterte i landslagsuttak. Uavgjort mot Nederland i Nations League vil garantere Les Bleus videre avansement, mens de fire dager senere tar imot Uruguay til treningskamp.

Tyskland - Russland 15. november
Tyskland - Nederland 19.november

Tyskerne med Toni Kroos i troppen skal spille to hjemmekamper. Den første er en treningskamp på Red Bull Arena mot Russland, mens den andre kampen er Nations League-oppgjør mot Nederland. Uansett resultat er ikke tyskerne videre i Nations League.

Brasil - Uruguay 16.november
Brasil - Kamerun 20.november

Brasil skal spille to treningskamper i England. Den første mot Uruguay skal spilles på Emirates Stadium, mens den andre mot Kamerun spilles i Milton Keynes stadium. Marcelo har ikke spilt på en stund for Real Madrid, men har altså likevel blitt tatt ut på landslaget.

Brasil - Uruguay 16.november
Frankrike - Uruguay 20.november

Federico Valverde har ikke spilt mye for Real Madrid, men er likevel tatt ut på landslaget. Det uruguyanske landslaget har stor tro på vår midtbanespiller, og han kommer helt sikkert til å få spilletid i disse to treningskampene.

Brasil U20 - Colombia U20 15.november
Brasil U20 - Colombia U20 21.november

U20-landslaget til Brasil forbereder seg til Sør Amerika-turneringen i januar ved å spille to treningskamper mot Colombia. Her er Vinicius og blant annet Rodrygo Goes tatt ut.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07