Extra large ceballliot
LANG VEI: Det har vært vanskelig for Ceballos å få spilletid, men denne sesongen har det endelig løsntet.

Ceballos: - Det har vært tøft for meg

Dani Ceballos har blitt intervjuet av El Chiringuito.

Sommeren for et år siden ble Ceballos signert fra Real Betis, etter å ha levert fantastiske prestasjoner i U21-VM for Spania. Mange hadde forventet at han skulle få en del spilletid, men Zidane ville det annerledes og Ceballos fikk kun 396 minutter på banen i LaLiga. Denne sesongen har han derimot allerede spilt 446 minutter, og stadig flere supportere ønsker å se at han skal få fast plass i laget. I et intervju med El Chiringuito snakker han litt om hvor tøft forrige sesong var for han, og litt om hans tanker angående denne sesongen.

Når jeg kom til Real Madrid tenkte jeg at Zidane ville gi meg litt spilletid når andre var slitne, men nei, slik ville han det ikke. Det var alltid spillere som var over meg i køen uansett hva jeg gjorde. Jeg måtte tenke på meg selv, og spurte om å få dra til Betis i januar, men Zidane nektet og sa at jeg måtte bli i klubben.

Solari

Han har vært en fotballspiller før. Han spilte flere sesonger for Real Madrid og vet hvordan ting fungerer her. Når det gjelder Isco er det ingenting å bekymre seg for, han er veldig viktig for oss. Solari mener at han ikke er i formen han skal være siden han var skadet en stund.

Lopetegui

Julens avgang var veldig trist. Han gjorde alt han kunne for å lykkes, men det fungerte dessverre ikke.

Ramos

Ramos har en sterk personlighet. Det er ikke alle som liker han, men det bryr han seg ikke mye om. Forrige sesong fikk han nesa si brukket mot Atlético Madrid men da snakket ingen om det, men hver gang han gjør noe så begynner alle å snakke.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07