Extra large 0 1325
LOVENDE: Vinicius Junior blir av mange spådd en stor fremtid, og har imponert når han har fått sjansen for Real Madrid.

Cafú: – Vinicius kan bli den nye Ronaldo

Den brasilianske legenden Cafú snakket i store ord om Vinicius Juinor i et intervju med Fox Sports Mexico.

Den tidligere AC Milan-høyrebacken sier han er overbevist om at Vinicius Junior kommer til å bli en stjerne i Real Madrid i fremtiden.

Vinicius kommer til å vinne mye i Real Madrid, men han er ikke en stjerne ennå. Han kan ikke sammenlignes med Cristiano Ronaldo nå. Cristiano er Cristiano, med all historien han har i Real Madrid. Han erobret alt der. 
Vinicius har alt som skal til for å følge i hans fotspor. Han kan være den nye Cristiano, men han må svette mye for at det skal skje.

Mer spilletid

Vinicius Junior kom til Santiago Bernabéu fra Flamengo for rundt 35 millioner euro i sommer. Den unge brassen ble kjøpt allerede i 2017, men ble ikke en del av troppen før i sommer, siden han ikke hadde fylt 18 år da overgangen ble gjennomført. I løpet av Julen Lopeteguis korte tid i Madrid var den hurtige vingen involvert i totalt 12 minutter over to kamper, mot Alavés og Atlético Madrid.

Det virker som erstatter Santiago Solari har mer tro på tenåringen, og han har allerede gitt han spilletid i 135 minutter siden han overtok for Lopetegui for over to uker siden. Han har spilt mot Melilla i Copa del Rey (90 min), Real Valladolid i La Liga (17 min) og Viktoria Plzen i Champions League (28 min).

Landslagsspill

Vinicius har ennå ikke blitt kalt opp til Brasils A-landslag med Tite som trener. I et nylig intervju med Globoesporte, sa Tite han har vurdert å ringe til 18-åringen, men han må sannsynligvis se Vinicius enda mer i Real Madrid enn det han har gjort så langt. Vinicius Junior er derimot tatt ut til det brasilianske U-20-landslaget, som skal spille to treningskamper mot Colombia U-20 under landslagsoppholdet. 

Er du enig med Cafu, kan Vinicius Junior bli den nye Cristiano Ronaldo?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07