Extra large martin  degaard
UTLÅN: Ødegaard er for tiden på utlån i Vitesse.

Ødegaard: - Jeg har ikke gitt opp

Martin Ødegaard har ikke gitt opp drømmen om å få en plass i Real Madrid-troppen.

Det føles ut som at man har hørt om Martin Ødegaard i en evighet. Det norske vidunderbarnet kom til Real Madrid i en alder av 16-år, og i Norge var det selvfølgelig skyhøye forventninger til midtbanespilleren. Enn så lenge har tiden hans i Madrid stort sett resultert i en god del kamper for Real Madrid Castilla og utlån til Heerenveen og Vitesse.

Det er mange som allerede har avskrevet Martin Ødegaard, men det man må tenke på er at han fremdeles bare er 19 år. Han har nå kommet til en bra klubb i Vitesse der han jevnlig får spilletid og mulighet til å utvikle seg som fotballspiller.  Det er aldri for sent å returnere til Madrid, og den reflekterte unggutten sier i et intervju med AS at han fremdeles er sterk i troen på Real Madrid-retur.

Jeg trente godt med Real Madrid i sommer og hadde håp om å få en plass i troppen. Til slutt bestemte vi oss for at det beste ville være et nytt utlån. Jeg gir ikke opp håpet om å returnere. Man må være rolig og si til seg selv; hvor mange 19-åringer er det egentlig som får en plass i en Real Madrid-tropp? Ikke mange. Veien dit er lang, men jeg har tro på meg selv.

Ny kontrakt

Målet mitt er enkelt og greit å spille for Real Madrid en dag. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan, og det er fint å se at klubben viste meg tillit ved å gi meg en ny kontrakt. 

Vitesse

Det å komme til Vitesse er ingen steg tilbake i karrieren, men det er et steg fremover mot å komme tilbake til Real Madrid. Jeg er fornøyd i Nederland og begynner sakte men sikkert å finne min plass i laget. Et av målene jeg har her er å forbedre antall målpoeng.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07