Extra large lucas vazquuez
MER SPILLETID: Det har blitt mer spilletid på Lucas Vazquez de siste kampene sammenlignet med sesongstarten.

Lucas: - Han fortjener det

Lucas Vazquez skryter av Santiago Solari og mener at det var fortjent at han fikk jobben.

Real Madrids avgjørelse om å gi Santiago Solari en kontrakt til 2021 har blitt støttet av Lucas Vazquez. Julen Lopetegui ble som kjent sparket for noen uker siden etter å tapt 5-1 på Camp Nou mot Barcelona, og inn har Santiago Solari kommet med ny energi og giv.  Los Blancos har på overbevisende vis vunnet de fire kampene han har ledet laget i, og det resulterte i at han fikk jobben permanent.

Han har gjort seg fortjent til å få jobben. Vi har lagt inn gode prestasjoner siden han kom inn, og energien i laget er helt annerledes. Det er vanskelig å gjøre det bedre enn det vi har gjort i disse fire kampene.

Mer spilletid

I starten av sesongen fikk jeg ikke mye spilletid, men med ny trener inn har det blitt flere minutter på banen. Det viktigste er likevel lagets prestasjoner og vi er på gang igjen. Vi må fortsette å jobbe hardt så vil resultatene fortsette å komme.

Retur på landslaget

En av mine drømmer er å returnere til landslaget. Det å bære landslagstrøyen fyller meg med glede, og jeg skal jobbe hardt for å bli tatt ut igjen.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07