Extra large mayoral2
UTLÅNT: Real Madrids utlånte spiss Borja Mayoral har snakket om tiden i Levante, Solari og ønsket om å lykkes i Real Madrid.

Mayoral: - Jeg vil lykkes i Real Madrid

Real Madrids utlånte spiss Borja Mayoral har snakket om sin nåværende situasjon.

Real Madrids spanske spiss Borja Mayoral har vært en del av Real Madrids førstelag siden han ble hentet tilbake etter låneopphold i Wolfsburg før fjorårets sesong. I fjorårets sesong fungerte spanjolen som "andrespiss" bak Karim Benzema under Zidane og Mayoral fikk fra tid til annen sjanser i laget. Før årets sesong ble likevel Mayoral lånt ut til Valencia-klubben Levante etter at Mariano Díaz returnerte til den spanske hovedstad. Mayoral har tidligere uttalt at dette var hovedgrunnen til at han forlot Madrid i sommeren og dro på utlån til Levante på søken etter mer spilletid.

Mayorals tid i Levante har så langt vært svært variert og spanjolen har slitt med å sikre seg fast spilletid for Valencia-klubben. Mayoral har enda ikke scoret et mål for Levante i La Liga, men han har klart å finne nettmaskene i Copa del Rey, dette i kampen mot Lugo i oktober. Levante har imponert svært mange denne sesongen og Mayoral sliter med å utkonkurrere Morales og Roger i Levantes angrep. Han har likevel spilt seks ganger for Levante og startet tre kamper i La Liga. Mayoral har snakket med AS om hans nåværende situasjon i Levante, ønsket om å lykkes i Real Madrid og Real Madrids nye trener Santiago Solari. 

Første måneder i Levante

Flotte. Jeg har blitt gitt følelsen av å være utrolig velkommen. Det er en familie-basert klubb og jeg føler meg veldig hjemme. Vi får også gode resultatet. 

Håper du fortsatt på å lykkes i Real Madrid?

Ja, helt klart. Jeg ønsker virkelig å lykkes i Real Madrid og med landslaget, men jeg vet at det fortsatt er for tidlig for det og at jeg er nødt til å fokusere på min nåværende klubb, Levante. 

Du har spilt under Solari tidligere, hva syntes du om ham?

Han er veldig bra. Han er veldig tett på spillerne; veldig likt som Zidane. Han er veldig god på å lede laget, noe som er noe Real Madrid alltid krever. Jeg er glad på hans vegne og jeg er fornøyd med at klubben har valgt å legge sin tillit i ham. 

Solari har sagt at du kommer til å lykkes på Bernabéu. Tanker?

Jeg husker det. Han sa det etter en UEFA Youth League-kamp. Det faktum at den nåværende Real Madrid-treneren har sagt slike ting om meg gjør meg stolt og gir meg masse selvtillit. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07