Extra large marcelo12
TROFAST: Marcelo har vist seg svært trofast til Real Madrid og har nå tilbragt tolv år i klubben.

Marcelo: - En av de beste dagene i mitt liv

Marcelo har denne helgen feiret sitt tolvte år som Real Madrid-spiller.

Real Madrids venstreback feiret denne helgen sitt tolvte år som spiller for Real Madrid. Marcelo ankom til den spanske hovedstad i januar 2007, men overgangen ble klartgjort allerede november 2006. Marcelo har derfor feiret sitt tolvte jubileum som Real Madrid-spiller - like mange år som nummeret brasilianeren bærer på drakten sin. Marcelo ble hentet til Real Madrid fra Flamengo for en overgangssum som ligger omkring seks millioner euro, en sum som i etterkant kan sees på som et røverkjøp med tanke på hva Marcelo har oppnådd i den spanske hovedstad. Marcelo snakket med Real Madrids presseteam i etterkant av seansen på Santiago Bernabéu hvor Florentino Pérez var med på å feire brasilianerens store dag. Marcelo snakket blant annet om de beste øyeblikkene i Real Madrid og nevner da også debuten i 2007, før brasilianeren avsluttet med en melding til fansen. 

Marcelo fikk sin debut for Real Madrids førstelag i bortekampen mot Deportivo la Coruña tidlig i januar 2007. Siden den tid har Marcelo blitt en av Real Madrids kapteiner og en av de viktigste spillerne for Los Blancos. Marcelo har scoret 36 mål for Real Madrid, et svært imponerende tall for en venstreback. Marcelo er selvsagt en svært offensiv venstreback som ofte viser tekniske detaljer og finesser som svært få spillere i verden kan måle seg med. I løpet av Marcelos tolv år i klubben har den brasilianske driblefanten fått meg seg 19 titler totalt. Dette består blant annet av fire Champions League-titler, fire La Liga-titler, to Copa del Rey-titler og flere trofeer i den europeiske- og spanske supercupen, samt klubb-VM. 

De beste øyeblikkene

Alt blir hos meg. Det er emosjonelt for meg å vise mine barn den historien jeg har med Real Madrid. De titlene, seirene og kampene hvor jeg har vunnet over Bernabéu-fansen vil bli hos meg for alltid. 

Å spille for Real Madrid

Hver dag våkner jeg opp så lykkelig fordi at hvem som helst ville ha elsket å være der jeg er i dag, å spille for den beste klubben i verden, og jeg har dette privilegiet. Bare det å ta på seg drakten holder mine ambisjoner i live. 

Real Madrid-debuten 

Å debutere for drømmeklubben i en alder av kun 18 år er ubeskrivelig. Jeg var veldig nervøs og ville bare komme meg utpå og begynne å spille. Det var mange stjerner der da jeg ankom og det var en spesiell dag. Jeg ser den kampen ofte ettersom det var den første dagen i mitt liv med den beste klubben i verden. 

Rådene 

Jeg har mottatt masse råd. Sergio Ramos snakker masse med meg og siden jeg ankom har han hjulpet med mye. Jeg setter pris på alle rådene han har gitt meg. 

Beskjed til fansen

Jeg takker alle som har støttet meg og som har hatt troen på mitt arbeid. Jeg gir alltid mitt aller beste for dette klubb-emblemet og for dere. Jeg er veldig glad og dette er en av de beste dagene i mitt liv. 

Hva er ditt beste Marcelo-minne fra de tolv årene han har vært i Real Madrid?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07