Extra large 0 764
UAVGJORT: Det endte 3-3 i kampen mellom Salmantino og Castilla, etter en imponerende opphenting av Salamanca-laget.

Castilla-referat: Salmantino (B)

Real Madrid Castilla rotet bort seieren flere minutter på overtid mot Salmantino.

Salmantino 3-3 Real Madrid Castilla
Estadio Helmántico, Salamanca
Segunda División B I, runde 13
Søndag 18. november, kl. 17.00

Søndag ettermiddag var det duket for runde 13 i Segunda División B I. Castilla har vært inne i en litt dårlig periode etter en flott start, men kom seirende ut fra forrige serierunde mot Burgos, og befinner seg fortsatt i toppen av tabellen. Motstanderlaget Salmantino har slitt i bunnen hele sesongen, og kom fra forrige serierunde med et 2-1-tap mot Atletico B. Med andre ord var dette en kamp Castilla var favoritter til å vinne.

Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Manu Hernando, Jaume, De Frutos (Alberto, 67'), Fidalgo, Cristo, Seoane (Martín, 75')  Feuillassier (Dani Gómez, 81').

Salmantino startet kampen best på Estadio Helmántico, men det tok ikke lang tid før Castilla prøvde seg. Feuillassier var den første som kom til en sjanse da han prøvde seg på en chip etter kort tid. Litt senere snappet Cristo med seg ballen på høyresiden, og fikk lagt inn til De Frutos som styrte ballen enkelt i mål i fra kort hold. Salmantino svarte noen minutter senere med Owuso, som var en konstant trussel for Castilla-forsvaret. Han fikk pirket inn et innlegg etter 24 minutter, og lagene var da like langt. Salmantino presset på resten av omgangen, og ble løftet frem av et høylytt hjemmepublikum, men omgangen endte 1-1.

Vakre mål

Andre omgang startet på samme måte som første, med et fryktinngytende samarbeid mellom Cristo og De Frutos. De Frutos tok med seg ballen innover i banen fra høyrekanten, spilte vegg med Cristo, og sendte vekk både keeper og resten av forsvaret med en fantastisk skuddfinte, og kunne sentre ballen enkelt i mål.  Et vakkert mål som sendte ungguttene i føringen igjen. Når kampen nærmet seg det siste kvarteret utnyttet Castilla dårlig forsvarsspill hos hjemmelaget. Feuillassier stjal ballen fra en uoppmerksom forsvarsspiller, og sendte Cristo igjennom alene med keeper. Han viste gode ferdigheter en-mot-en med keeper, og sendte Castilla opp i 3-1. Fra å nesten gå opp til 4-1 noen minutter senere, skulle kampbilde endres brått. Etter 83 minutter setter Fer Ruiz inn 3-2, og 3 minutter på overtid stanger samme mann inn 3-3, til enorm jubel for hjemmelaget. Kampen ender 3-3, og Castilla ligger nå på 4. plass på tabellen, 3 poeng opp til serieleder San Sebastián de los Reyes.