Extra large llorente
EXIT: Tiden begynner å renne ut for Llorente, og det spekuleres i om han kommer til å forlate klubben i januar.

Hva skjer med Marcos Llorente?

For andre sesong på rad har midtbanespilleren slitt med spilletid, burde han forlate klubben?

2016/2017-sesongen var da Llorente for alvor slo til i LaLiga. Midtbanespilleren som har gått gradene i klubben ble lånt ut til Alavés, og spilte seg inn til en fast plass på laget og endte sesongen med 32 kamper fra start. Flere eksperter mente at han hadde vært en av LaLigas beste midtbanespillere den sesongen, og det var tydeligvis Pérez enig i som bestemte seg for å hente han tilbake til Madrid.

Den påfølgende sesongen slet han stort i den spanske hovedstaden. Alle vet om kvalitetene som bor i midtbanen til Real Madrid, men det var likevel skuffende å se at han kun fikk 13 kamper forrige sesong.  Allerede i sommer ble det spekulert i om han skulle forlate klubben, men det ble til slutt ingen overgang. Denne sesongen har han hittil kun spilt elleve (!) minutter i LaLiga.

Det har nå kommet til et punkt der han seriøst må vurdere fremtiden sin. Marcos Llorente blir 24 år i januar, og til tross for lite spilletid i Madrid, er han god nok for flere LaLiga-klubber. Det hjelper heller ikke at Real Madrid er linket til midtbanespilleren Exequiel Palacios i januar, samt at klubben har Modric, Kroos, Ceballos og Valverde fra før av.  MARCA melder at Llorente ikke ønsker å fullføre sesongen med så lite spilletid, og at han kommer til å prøve og forlate klubben i januar. Sevilla skal visstnok være en av flere klubber som har vist interesse for midtbanespilleren.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07