Extra large benz4
TOPPSCORER: Karim Benzema er Real Madrids toppscorer i årets sesong.

Benzema: - Jeg er frisk og ivrig etter å spille

Real Madrids toppscorer snakket med Tertulia Magazine om årets sesong og mye mer.

Karim Benzema tok seg tid til å snakke med Real Madrids TVs Tertulia Magazine om årets sesong så langt, den nye treneren Solari, hans spillestil, motivasjon og mye mer. Real Madrids toppscorer har nytt en god sesong så langt og franskmannen står med fem mål i La Liga så langt. Han har vært en av Real Madrids beste spillere til tider, men har også vært relativt usynlig i enkelte kamper. Dette snakker han også om i intervjuet med Tertulia Magazine. Lørdag møter Real Madrid den baskiske klubben Eibar borte på Estadio Ipurúa i Eibar. Det er forventet at Real Madrid, med Benzema som spydspiss, skal fortsette i den gode trenden laget hadde før landslagspausen. 

Jeg føler meg bra i denne klubben og lenge må det fortsette. Jeg er alltid glad når jeg er ute på banen. Jeg er komfortabel med ballen i beina og jeg prøver alltid å score og å sette dem opp. Du kan se utpå der at jeg spiller bra, føler meg frisk, motivert og jeg er alltid ivrig etter å spille. Dette er et avgjørende år for alle. Vi ser bra ut nå, spiller som et team, angriper alle mann og  forsvarer oss sammen. Vi nyter også litt mer flaks foran mål en tidligere. 

Motivasjon

Alle forventer alltid mer av meg fordi Real Madrid er den beste klubben i verden og alle ber alltid om flere målgivende og scoringer fra spissen deres, så det er forventet. Det motiverer meg til å ha et fantastisk år, noe som er viktig. Tidligere hadde vi Cristiano til å skaffe målene, men nå er han ikke her og en større del av ansvaret faller derfor på meg. Jeg er ekstremt motivert og godt forberedt på det. 

200-scoringer for Real Madrid

Jeg var begeistret for å oppnå det tallet. Når jeg ser tilbake på hva jeg har oppnådd i Real Madrid har jeg ofret mye. Jeg er ivrig etter å holde hodet oppe og være klar over alt som foregår ute på banen. Spillestilen min er det samme, jeg scorer flere mål nå siden jeg er i en posisjon hvor jeg oftere får muligheten. Vi skal prøve å fortsette å score mål fordi at når du scorer mye er trofeer ofte ikke langt unna. 

Målet om å slå målrekorden - 32 i én sesong

Vi skal prøve å score flere mål denne sesongen. Jo flere mål du scorer, jo større sjanse er det for å vinne trofeer. Jeg vil score mål og sette dem opp i hver kamp. Nummeret er en privat greie. Jeg har tallet i hodet, men jeg forsøker alltid å hjelpe lagkameratene mine gjennom mål. Jeg har alltid de samme følelsene, jeg har lyst til å samarbeide med lagkameratene og gi målgivende pasninger. Jeg får flere sjanser i disse dager. 

Kaptein

Å være kaptein betyr mye. Sergio er nummer én og han er fantastisk for oss, han er vært en leder i langt tid. Vi er her for å hjelpe unggutter, snakke med lagkameratene våre og trenerne. 

Spillestil

Jeg liker ett- eller to-touch-fotball med mange raske bevegelser. Du må være kapabel til å spille raskt og forholde deg rolig, avhengig av omstendigheten og motstanderen. Du er nødt til å holde deg i bevegelse, samarbeide med lagkameratene, utnytte rommene. Vi spiller fotball for å gjøre fansen fornøyd. 

Målet i Vigo

Jeg beveger meg bakfra og fremover og mottar en flott pasning. Jeg tar et fint touch. Jeg elsker et godt førstetouch, jeg trener mye på det på trening fordi dersom du tar ned ballen på en bra måte har du en mye større sjanse til å score. 

Fire Champions League-titler

Vi spiller for å vinne titler. Champions League er det høyeste nivå og kravene er så høye. Vi må arbeide hardt for å ha muligheten til å vinne Champions League og andre turneringer. Champions League er veldig vanskelig og jeg tror ikke at noen annet lag kan gjøre det vi har gjort. Du må være så forpliktet for å nå det nivået, trene hardt hver dag og komme inn i det som den beste versjonen av deg selv.
Da vi vant La Décima var jeg veldig stolt. Det var en vanskelig kamp og Ramos sitt mål var et gledefylt øyeblikk for alle. Finaler alltid like. Du må være sulten og klar for hva enn kamper bringer. Dette er trofeer jeg aldri kommer til å glemme. Det er så vanskelig å komme til finalen, alle kamper er tøffe. Når jeg vinner en tittel liker jeg alltid å feire det med familien min, jeg er alltid nærmest med dem. 

La Décimotercera

Det var en av mine beste prestasjoner i en Real Madrid-drakt. Det målet var ikke så lett som det så ut. Det handler kun om forventninger, et avgjørende element for en spiss. 

Solari

Han virker flott. Som en trener, akkurat som Zizou, var han tidligere en god spiller for Real Madrid. Han er veldig kunnskapsrik og han ser på fotball som et spill om ballbesittelse med raskt, men samtidig rolig angrepsspill. Han er fantastisk trener for oss. Vi ser bra ut og vi skal fortsette i hans stil. 

Ramos og Bale

Ramos er en leder, vår kaptein. Han er et eksempel for alle og han scorer mål i tillegg. Han er en god straffeskytter og det er ideelt for oss. Bale er en formidabel spiller med enorm fart og skudd. Han gir oss vanvittig mye, han er en stjerne, en unik spiller. 

Casemiro, Odriozola og Vinícius

Casemiro er alltid der i mellom forsvaret og angrepet. Han er veldig sterk og vi savner ham når han ikke er der. Odriozola er ung, rask og er fantastisk framover, samt bakover på banen, det er flott for Real Madrid. Vinícius er ung, men veldig god. Han har et fantastisk førstetouch og er veldig rask. Han må vente og få mer erfaring, men han er et realt ess, han er fantastisk. 

Melding til fansen

Jeg håper at de fortsetter å støtte oss og vi kan alle fortsette å vinne ting sammen dette året. Vi trenger dere alle, Hala Madrid!
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07