Extra large 0 00120
STORT ANSVAR: Solari sier han er veldig takknemlig for ta å ta over ansvaret for Real Madrid.

Solari før kamp: Eibar (B)

Solari stilte på pressekonferanse dagen før den 13. serierunde borte mot Eibar.

Etter en lang landslagspause er det endelig tid for Real Madrid-kamp igjen. Siden forrige pressekonferanse har Santiago Solari blitt tilbudt jobben som fast trener for Los Blancos, og skrevet under på en kontrakt som strekker seg til 2021.  Lørdag venter Eibar på bortebane på lille Ipurua. Klubben fra Baskerland har hatt en grei start på årets sesongen og ligger på 13. plass. Real Madrid ligger på sin side på 6. plass på tabellen, men har nå bare 4 poeng opp til serieleder Barcelona. På pressekonferansen svarte Solari blant annet på spørsmål om Asensio sine uttalelser i media og hvordan det er å ha ansvaret for verdens største fotballklubb.

Kampen

Jeg vet ikke om det vil være en jevn kamp. Jeg forventer en intens og interessant kamp, siden de er et lag som har en veldig klar plan for hvordan de spiller. De er et aggressivt lag som presser mye. Det vil gjøre at kampen kommer til å bli underholdende. 

Fast trener for Real Madrid

 Jeg er veldig takknemlig og begeistret for dette store og vakre ansvaret. For meg har ingenting blitt forandret i de 11 årene jeg har vært i denne institusjonen. Det viktige er forpliktelsen til arbeidet hver dag og at vi jobber like hardt. 

Sammenligning med Zidane

Zidane er ikke sammenlignbar for noen. Han er en legende i denne klubben. Han er en legende som fotballspiller på grunn av det høye nivået hans, han var en utsøkt spiller. Jeg hadde muligheten og gleden av å spille på samme lag, og å svette og slåss sammen med han. Jeg har ikke statistikk, men som trener er han sannsynligvis den mest suksessrike i Real Madrid sin historie. Jeg beundrer han som et menneske og vi trenger ikke å sammenligne han med noen.

Marco Asensio

De eneste demonstrasjonene fra spillerne som interesserer meg, er de ute på banen. Det er det viktigste. Vi trekker alle sammen i samme retning; fansen, presidenten, styret, trener-teamet, spillerne, det medisinske teamet, fysioterapeuter, alle oss som elsker Real Madrid, trekker i samme retning, og alle spiller sin rolle.

Hva synes du om det Santiago Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07