Extra large  he17196 horthumb
MISFORNØYD: Santiago Solari var ikke fornøyd etter tapet mot Eibar.

Solari etter kamp: Eibar (B)

Santiago Solari møtte pressen etter det forsmedelige tapet for Eibar.

Ikke overraskende var argentineren tydelig frustrert over hva laget presterte i kampen lørdag ettermiddag. 

Vi var ikke gode, og det aksepterer vi. Nå er vi bare nødt til å jobbe for å forbedre oss og rette opp i feilene vi gjør, sa treneren samtidig som ham gratulerte Eibar med en god prestasjon. 

Spesielt var han ikke fornøyd med hvordan mannskapet hans fremstod defensivt. Etter kampen lørdag har Los Blancos allerede sluppet inn hele 19 mål. Da journalisten konfronterte han med de harde faktaene, responderte Solari slik:

Vi skal gjøre alt for å tette igjen bak, og øke antall mål fremover. Det er jobben vår.

Om dette er den svakeste kampen så langt i sesongen, hadde han ikke særlig lyst til å svare på, men innrømmer at prestasjonen ikke stod i stil med forventningene. Men en ting er likevel sikkert for hovedtreneren; dette var helt sikkert den dårligste av de fem siste kampene de har spilt.

Etter at sluttsignalet gikk i Eibar, mente forsvarskjempen Varane at problemene ligger i det kollektive. Slike uttalelser vil ikke treneren legge altfor mye i, og sier at intervjuer rett etter kampslutt alltid er vanskelig, spesielt etter kamper som den i dag. Derfor vil ikke argentineren trekke noen konklusjoner fra dette. 

Kampen mot Roma i Champions League er første mulighet for hovedstadslaget til å slå tilbake igjen. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07