Extra large vfdsikvjf
MISFORNØYD: Sergio Ramos var blant spillerne som snakket med pressen etter et skuffende tap mot Eibar lørdag formiddag

Spillerkommentarer: Eibar (B)

Real Madrid var ikke i stand til å få med seg poeng hjem etter en skuffende forestilling mot Eibar. Dette var det spillerne hadde å si etter kampen;

Les også: Eibar 3-0 Real Madrid

Sergio Ramos

Vi drar hjem sinte og frustrerte, etter en god landslagspause hvor vi fikk selvtillit, har den nå blitt svekket og ødelagt den gode rekken med seire. Vi er nødt til ta en skikkelig titt i speilet. Vi har ikke spilt på nivået vi skal være på og vi mangler intensitet, noe som gjenspeiles i resultatet. Ta ingenting vekk fra Eibar, vi må gratulere de med en meget god kamp. De klarte å utnytte styrkene sine godt. Vi har hatt flere skuffende resultater denne sesongen og dette går selvsagt utover moralen, vi klarte ikke å matche motstanderens intensitetsnivå, noe som gjør at vi fort faller bakpå. Vi må fortsette å trene hardt, forbedre oss for å prestere bedre fremover. 

Doping anklagelser 

Jeg er avslappet rundt dette, ryktene sårer selvfølgelig, men jeg er i samtaler med juridiske rådgivere. Jeg har aldri nektet å ta en dopingtest, og derfor forholder jeg avslappet til dette, selv om jeg føler for de som forsøker å svekke mitt omdømme. De advarte oss noen måneder tilbake ved å kreve penger i et forsøk på å utpresse oss, både meg personlig og klubben. Vi begge forholdt oss rolig da vi ikke har noe å skjule. Du kan fortelle en løgn på tusen forskjellige måter, det er fortsatt en løgn. 

Toni Kroos

Vi er veldig frustrerte over kampen. Vi er skuffet over resultatet og vi må jobbe for å forbedre oss på flere områder. Det er sant når de sier at vi ikke er gode nok. Eibar fortjente å vinne, de spilte en god kamp. Det er vanskelig å si hvordan det skjedde, Ipurúa har alltid vært et vanskelig sted å spille, de er veldig aggressive og kampplanen gikk skeis fort. Ingenting vi hadde planlagt gikk som forventet. Vi er nedstemte, men vi har en ny kamp om tre dager og vi er nødt til å forbedre oss innen da, fokus må allerede nå settes mot neste kamp. Tirsdag kommer det en helt annen kamp og vi må være forberedt.

Hva syntes du etter kampen? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07