Extra large  pca7817
SCORET IGJEN: Cristo var nok en gang dagens mann og sikret tre nye poeng til Real Madrid Castilla.

Castilla-referat: Guijuelo (H)

Real Madrid sine unggutter tok tre nye poeng, og fortsetter veien mot opprykk.

Real Madrid Castilla 1-0 Guijuelo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda División B I, runde 14
Søndag 25.november, kl:

1-0 Cristo González () - Assist: Francisco Feuillasier

Det gror godt i La Fábrica, og Real Madrid sine unggutter har gjort en solid jobb denne sesongen, hvor de har plassert seg helt i toppen. I forkant av søndagens oppgjør stod Castilla med seks seiere, fem uavgjorte, og to tap, hvilket var tre poeng bak serielederen San Sebastián de los Reyes. Ettersom Santiago Solari har tatt over hovedansvaret for førstelaget så er en ny trener på plass for ungguttene, i José Manuel Díaz, også kalt Manolo Díaz. Den nye treneren har ledet Castilla til en seier, en poengdeling og et tap, og søndag var ungguttene igjen klare for dyst på Estadio Alfredo Di Stéfano. 

Real Madrid Castilla: Zidane - López, Hermoso, De la Fuente, García - Seoane (Galván 62'), Grau - De Frutos (Alberto 65'), Fidalgo, Franchu (Zabarte 89') - Cristo

Nesten...

Det var vertene fra Madrid som kom best i gang søndag ettermiddag på Estadio Alfredo Di Stéfano, og etter et snaut kvarter fikk de en stor sjanse. García kom frem på siden, og sendte et hardt innlegg inn boksen, hvor ballen traff en forsvarer og fikk retning mot mål. Sisteskansen til gjestene var på jobb, og gjorde en meget god redning som hindret scoring. Kort tid senere stormet Franchu fremover i banen, hvor kantspilleren kombinerte med Cristo før han fikk ballen tilbake i feltet, men kantspilleren gjorde et svakt touch, og sisteskansen plukket ballen. 

Like etter klokka viste tjue minutter kom gjestene til deres første sjanse, hvor et hjørnespark landet hos en umarkert angriperen, men skuddforsøket gikk til side for mål. En halvtime ut i oppgjøret stormet De Frutos inn i boksen, og sendte ballen mot mål, men skuddet til kantspilleren gikk rett på Guijuelo sin målvakt. Rett etter sjansen til vertene ble gjestene sin trener sendt på tribunen, angivelig for å sagt et eller annet han ikke skulle. Flere sjanser ble det ikke i den første omgangen, og ungguttene var nødt til å heve seg betraktelig i den andre omgangen for å sikre tre poeng. 

Cristo avgjør

Den andre omgangen begynte slik den første avsluttet, hvor ingen av lagene skapte noe nevneverdig. Nærmest var omsider Franchu som plukket opp en løs ball, og klemte til fra langt hold, men forsøket gikk like over. Dette fikk Manolo Díaz til å gjøre to forandringer like etter timen, hvor Seoane, og De Frutos forlot banen, mens Galván og Alberto entret gressmatten. Kun et lite minutt etter bytte nummer to, så kom Franchu seg fremover i banen på ny, og ladet skuddfoten, men forsøket gikk like til side for krysset. Ikke mange sekunder etter avslutningen til Franchu, så sendte han et innlegg inn boksen, hvor Cristo steg til værs og headet ballen i mål med bakhodet. Dermed sendte angriperen vertene i føringen, med sin femte scoring for sesongen. 

Ti minutter før full tid så kom gjestene fremover, hvor et hardt skudd ble sendt mot mål, men Luca Zidane stoppet forsøket. Sisteskansen ga omsider en retur som landet mitt i feltet, hvor en av Guijuelo sine angriperen kunne sette ballen i tilnærmet åpent mål, men forsøket gikk over tverrliggeren. Gjestene fikk et frispark like før slutt hvor De la Fuente fikk ballen ut til hjørnespark, og det påfølgende hjørnesparket ble klarert, hvilket var det siste som skjedde i oppgjøret. Dermed tok Real Madrid sine unggutter tre viktige poeng, med tanke på at serielederen tapte, og at Fuenlabrada spilte uavgjort. Dette tar Castilla opp på like mange poeng som de to overnevnte lagene, og tredjeplass grunnet dårligere målforskjell. 

Banens beste: Manu Hernando

Tror du ungguttene kan klare opprykk denne sesongen? 

Pmn6