Extra large 0 00012
REVANSJELYSTEN: Solari sier at det ligger i klubbens natur å slå tilbake i utfordrende perioder.

Solari før kamp: Roma (B)

Santiago Solari møtte pressen dagen før Champions League-kampen mot Roma.

Tirsdag kveld er det igjen duket for Champions League-spill for Real Madrid. Denne gangen er det Roma som er motstander, og det er duket for toppkamp på Stadio Olimpico. Både Real Madrid og Roma står med 9 poeng før denne kampen, og det er gruppeseieren som fort kan stå på spill i tirsdagens kamp. Roma har i likhet med Real Madrid hatt en sesongstart under pari. Hovedstedslaget fra Italia ligger for øyeblikket på 7. plass i Serie A, 4 poeng opp til topp 4. Real Madrid ligger for øyeblikket på 6. plass på La Liga-tabellen, etter helgens ydmykende 0-3 tap for Eibar. Solari sier det er en revansjelysten gjeng som har reist til Roma.

I denne klubben representerer hver kamp og treningsøkt en stor prøvelse. I hele klubbens historie har Real Madrid måtte overvinne mange prøvelser, og når de faller, reiser de seg alltid, derfor er dette den mest trofèfylte klubben i historien. Det må være vår mentalitet.

Kampen

Vi må prestere som vi alltid gjør i Champions League og vise noe som samsvarer med vår fortid i denne konkurransen. Éibar-resultatet var et reelt tilbakeslag, men det har vi lagt bak oss nå. Vi har analysert kampen og vil forsøke å forbedre oss. Ting går veldig fort, og vi har en ny kamp i morgen, i en annen konkurranse, og det er her vårt fokus og energi må være.

Sergio Ramos

Han er et ikon i Real Madrid og innen spansk sport. Det er alles plikt å beskytte ham. Hele poenget med journalistikken er å oppdage sannheten, noe som ikke er vits i å diskutere. Hvis falsk informasjon er blitt rapportert, er hele meningen med journalistikk borte. 

Isco

Han trener godt, og han er en veldig viktig spiller for oss. Jeg regner med ham like mye som hver annen spiller i troppen.

Casemiros fravær

Vi har flere spillere som er i stand til å spille i den rollen, og til og med noen av midtstopperne kan spille der. Vi har Ceballos, som har gjort en god jobb der. Hver kamp er annerledes. Spillerne som kan spille der er Valverde, Kroos, Llorente ... På samme måte som resten av spillerne som er ute med skade, ønsker vi Casemiro velkommen tilbake så snart som mulig.

Hva synes du om Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07