Extra large 0 00445
TILBAKE: Dani Carvajal er nettopp kommet tilbake fra skade, og kom inn i forrige kamp mot Eibar.

Carvajal: – Vi vil vinne gruppen

Dani Carvajal deltok på pressekonferansen i forkant av tirsdagens kamp mot Roma.

Kampen

Vi har en tøff kamp foran oss, det blir et nytt slag. Vi vil avslutte på toppen av tabellen, og det er på tide å bevise det i morgen kveld. Som treneren sier, må vi vise litt guts. Vi må også ha et kaldt hode og vise at vi vet hvordan vi skal håndtere spillene, fordi det er alle faktorer som spiller inn for å gi deg suksess. 
 Fotballkamper er alltid tøffe bataljer og hvis du ikke gir alt, kan noen slå deg. Vi vet alle at vi ikke får de beste resultatene, men nå er det ikke tid for å prate, det er på tide å handle. Det er på tide å komme seg ut, vi er i november, og det er den perfekte tiden til å reagere og kjempe for alt, og det starter i morgen mot tøffe motstandere. Vi må vinne her og prøve å begynne å få gode resultater.

Formen hans

Dessverre måtte jeg bli byttet inn etter at en lagkamerat ble skadet forrige kamp. Med tanke på at jeg kom inn uten å ha varmet opp, følte jeg meg ganske bra der ute. Vi gjorde ikke den beste prestasjonen som et lag, men på et personlig nivå er jeg var glad for å være tilbake ute på banen, som er der hvor jeg er aller lykkeligst. 

 Roma

Det vil være en veldig tøff kamp. Vi så hvor bra Roma gjorde det i denne konkurransen i fjor, med å nå semifinalen. Det blir en veldig tøff kamp mot en motstander som spiller god fotball og legger mange innlegg i boksen, men vi må ikke vise noen frykt. Vi må komme hit og vinne.
Jeg tenker at siden de spiller hjemme og foran sine egne fans, vil de komme ut å prøve å presse høyt fra start. De vil være ivrige etter å hindre oss i å spille ut bakfra. Jeg er ikke sikker på hva hovedpunktene i kampen vil være, vi har en klar ide om hva våre våpen er fordi vi har jobbet med dem siden Solari kom for noen uker siden, og vi håper at de blir effektive. 

Banen

Jeg har ikke sett hvilken tilstand banen er i, vi har trening nå, og vi vil se hvordan det er. Hvis banen ikke er i god stand, kan det føre til skader på spillere fra begge lag og jeg håper at den vil være i perfekt stand i morgen kveld.

Sesongen så langt

Vi går ut for å vinne hver kamp, men noen ganger går det ikke slik du vil. Det er ikke lett å spille for denne klubben, med de kravene som er satt til oss, fordi hvert lag fremhever kampen mot Madrid på terminlisten deres.  Vi er bare noen få poeng fra topplassen i La Liga, og jeg tror at vi fortsatt vil ha mye som vil bli sagt.

Trener

Disse kommentarene er en personlig mening, og vi har alle rett til våre meninger. Suksess handler ofte ikke om å være den beste eller den verste. Julen [Lopetegui] er ikke her fordi resultatene ikke gikk hans vei. Solari er nå ansvarlig og han har ikke vært her lenge, men jeg tror at vi skal oppnå noen store ting under hans ledelse. 

Hva synes du om uttalelsene til Carvajal?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07