Extra large  2rm0115 horthumb
REVANSJELYSTEN: Marcelo og Real Madrid har mye å revansjere etter flausen borte mot Eibar.

Ukens oddstips: Champions League-spesial

Det er klart for nok en runde av klubbfotballens gjeveste turnering. Champions League er tilbake!

Helgens spesial gikk ikke som planlagt. Eibar knuste Real Madrid og det ble dermed spill ut. Det positive er at ting snur fort i fotballen, og det er en ny mulighet allerede om noen få timer. Real Madrid har reist til Roma og skal møte Edin Dzeko og gruppetoer AS Roma. Det er en kamp begge lag bør vinne for å klare førsteplassen i gruppe G.  Vår samarbeidspartner Fansbet har i den anledning lagt ut et spesialspill etter vår etterspørsel. Her er ukens spill:

FANSBET SPESIAL:

Spill nummer 1:
AS Roma- Real Madrid (7 units)
Over 8,5 hjørnespark, over 2,5 mål og Marcelo får gult kort
Odds: 8,50

Et spenstig spill vi har stor tro på. Marcelo møter teknikeren Cengiz Under. Vår brasilianer er ikke kjent for å være den beste defensivt og vi tror han kommer til å slite med tempoet til den unge tyrkeren. Los Blancos slapp inn tre mål mot Eibar, og har mye å revansjere. Roma har Edin Dzeko som virkelig har levert varene denne sesongen i Champions League. Det blir et meget spennende oppgjør.

Spill nummer 2:
Manchester United, Juventus og Napoli vinner(9 units)
Odds: 2,12

Manchester United møter Young Boys, Juventus møter Valencia og Napoli møter Røde Stjerne fra Beograd. Tre hjemmekamper som skal være sikre. Young Boys står med ett poeng og har ingenting å spille for, mens United ikke bør avgi poeng for å beholde andreplassen. Juventus må vinne mot Valencia for å ikke miste førsteplassen til United. To spennende kamper. Napoli må vinne hjemme mot Røde Stjerne i den mest spennende gruppen i Champions League. Liverpool og PSG møtes til gruppefinale og Napoli-seier vil gi dem en klar fordel i forkant av den siste kampen i gruppespillet.

Oddsen er levert av FANSBET!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07