Extra large solari

Solari etter kamp: Roma (B)

Trener Santiago Solari møtte pressen etter den viktige seieren mot Roma.

Ett av mange spørsmål argentineren måtte svare på, var grunnen til vrakingen av Isco. Mange ble overrasket da den spanske teknikeren ikke var å finne i kamptroppen mot italienerne. Solari begrunner det slik:

Det er bestemte avgjørelser for bestemte øyeblikk. Vi tar avgjørelser, det er det. De er som regel sportslige, med unntak i sjeldne tilfeller. Det var dog ikke tilfellet her. Vi er her for å gi alt. Hvem som starter og hvem som er på benken er et fiktiv problem som ikke eksisterer. 

En som derimot startet, og som leverte en solid prestasjon på midtbanen, er Marcos Llorente. Mange stusset over at han ikke var involvert i helgens tap mot Eibar, men spanjolen har til nå slitt med spilletiden. Derfor var det nok forløsende for unggutten å vise seg frem på en positiv måte i den italienske hovedstaden tirsdag kveld. Treneren sa dette om Llorente etter kampen:

Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hans. Han var meget disiplinert, samtidig som han jobbet veldig hardt. Vi er alle glade på hans vegne. 

Romas Cengiz Under sto helt klart for den største sjansen i første omgang, men den tyrkiske angrepsspilleren klarte på utrolig vis å skyte over fra kort hold. Til glede for Solari klarte laget å heve seg i den andre omgangen, og klarte i løpte av de siste 45 minuttene å avgjøre kampen til sin fordel. 

Kamper varer i 90 minutter. Vi jobbet hardt i den første omgangen, men var mer presise i den andre. De hadde en stor sjanse til å endre kampen, men da vi fikk en like stor mulighet, gjorde vi det vi måtte gjøre. 

Resultatet i Roma betyr at Los Blancos topper gruppen og etter alle solemerker ender først. Dette betyr at de er toppseedet inn til den første utslagsrunden. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07