Extra large bale ferdig
SEIER: Real Madrid kom seirende ut av gruppen og er klare for neste runde i Champions League

Spillerkommentarer: Roma (B)

Med seier mot Roma sikret Real Madrid avansement og står som vinner av gruppen. Se hva spillerne hadde å si etter kampen.

Les også: Roma 0-2 Real Madrid

Gareth Bale

Vårt mål var å sikre avansement og toppe gruppen, og vi har gjort nettopp det. Vi må fortsette å forbedre oss og kjempe videre ved å finne flere kamper. Vi har en ny trener og vi må gi oss selv tid. Vi visste at det skulle bli en tøff kamp mot gode motstandere. Kampene varer 90 minutter og vår første 45 var ikke gode, men vi tok oss opp i andre omgang og kom til flere gode sjanser. 

Champions League

Det er en annerledes konkurranse enn La Liga. Det er forskjell på spillemåte og du møter lag som er ekstra tente. Dette kommer naturlig for oss og det er vanskelig å forklare. Vi hadde en tøff start på sesongen og vi er nødt til å fortsette med forbedring og produsere flere kamper som andre omgangen mot Roma. 

Marcelo Vieira

Hver kamp er forskjellig. I Eibar spilte vi på en smalere bane og det ga oss mindre rom. I dag hadde vi mer ball, selv om kvaliteten på banen ikke var bra. I første omgang måtte vi virkelig kjempe for å holde nullen og vi klarte å komme seirende ut av det. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07