Extra large iscooooooooooooooooo
SLITER: Isco sliter med å spille seg inn i laget til Solari.

Hva skjer med Isco?

Siden Santiago Solari tok over Real Madrid har ikke Isco startet en eneste kamp.

Real Madrid sine resultater har blitt bedre siden Santiago Solari tok over, men argentineren har tatt noen avgjørelser som har vakt store reaksjoner blant de som følger Los Blancos. Siden han tok over har ikke Isco startet en eneste kamp, og det hele toppet seg når spanjolen ble sendt på tribunen istedet for å være i det minste på benken mot Roma. MARCA har skrevet følgende punkter;

  • Det er første gang siden 2013 at Isco må se en kamp fra tribunen når han i utgangspunktet er klar for spill.
  • Isco skal ha blitt så flau at han spurte en i Real Madrid-apparatet om han kunne slippe å gå ned i garderoben før Roma-kampen. 
  • På en trening skal Solari ha sagt at alle spillerne må rope høyt og telle hver pasning de slår, det nektet Isco å gjøre og skal ha svart på en spydig måte tilbake.
  • Noen kilder innen Real Madrid-garderoben påstår at Isco ikke jobber hardt nok på trening.
  • Santiago Solari liker en direkte spillestil, og han skal visstnok ikke være så glad i spillere som holder lenge på  ball.

Dette ser definitivt ikke positivt ut for Isco.  Dette skulle bli hans store sesong der han kom til å briljere under Lopetegui, men under Solari har positiviteten foreløpig blitt snudd om til et mareritt. Det er flere lag som sikler etter teknikeren, og skulle han ikke få spille noe særlig denne sesongen er sjansene store for at han ønsker å forlate Madrid. Det viktigste blir nå å se hva som skjer fremover. På lørdag kommer Valencia til Bernabéu, og det er helt sikkert mange som er spente på å se hvilken rolle Isco får i den kampen.

PS: De punktene som kommer frem i denne artikkelen er utgitt av MARCA.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07