Extra large llorentee
TRENINGSHEST: Marcos Llorente skal være en av Real Madrid-spillerne som jobber hardest på treningsfeltet.

Bravo Marcos Llorente!

Marcos Llorente får skryt av nesten alt og alle etter den fantastiske kampen han leverte mot Roma.

Det at Marcos Llorente har potensiale til å bli en svært god fotballspiller er det ingen tvil om. Midtbanespilleren var en av LaLigas beste midtbanespillere når han spilte på utlån i Alavés i 2016/2017-sesongen, og gjorde det så godt at Real Madrid forrige sesong valgte å hente han tilbake i troppen. Siden han kom tilbake til Real Madrid sommeren 2017, har Los Blancos spilt 86 kamper, og han har kun vært på banen i 23 av de kampene. Denne sesongen har også vært svært tung for spanjolen. Elleve minutter i LaLiga mot Espanyol og 90 minutter i Cupen mot Melilla var fasit i forkant av Champions League-kampen mot Roma.

En time før kampen i den evige stad kom lagoppstillingene, og der var det umiddelbart en overraskelse i startelleveren. Dani Ceballos vikarierte forrige helg i ankerrollen mot Eibar i Casemiros skadefravær, og det fungerte ikke særlig godt. Denne gang var det Marcos Llorente som ble kastet ut i moroa og fikk for første gang muligheten til å vise seg frem for vår nye trener Santiago Solari. Der gjorde han sakene sine meget godt, så godt at man nesten skulle tro at han har startet alle kampene denne sesongen. Han jobbet knallhardt defensivt, vant mange dueller og var sikker i pasningsspillet. 

Det at Marcos Llorente benyttet seg så bra av denne muligheten kommer ikke som en overraskelse for de som er innad i Real Madrid-garderoben. Han skal være en av spillerne som jobber hardest på trening, og han har et fantastisk team rundt seg utenfor banen. Han har en far som har spesialdesignet et kostholdsplan slik at han alltid skal være i form. I tillegg er kjæresten hans også svært opptatt av kosthold og trening. Det overrasker nok ikke, Llorente er tross alt i slekt med legender som Paco, Julio, Grosso og Gento. 

Så gjenstår det nå å se hva som skjer videre. Han har lenge vurdert å forlate klubben i januar, og det er flere spanske lag som er interesserte i å hente han, men etter det han leverte mot Roma, er det absolutt mulig at han blir en viktig del av dette laget fremover.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07