Extra large solari fr kamp
PRESSEKONFERANSE: Solari snakket med pressen før lørdagens storkamp mot Valencia på Santiago Bernabéu.

Solari før kamp: Valencia (H)

Santiago Solari snakket med pressen før storkampen mot Valencia lørdag kveld.

Lørdag kveld er det duket for storoppgjør på Santiago Bernabéu når Valencia gjester Real Madrids storstue i La Liga. Begge lag har slitt med å leve opp til forventningene denne sesongen, men det betyr lite når lagene entret Bernabéu-matta under flomlysene lørdag kveld. Det er mange store spørsmål som går igjen før kampen mot Valencia og behandlingen av Isco og Keylor Navas har satt sinne i kok hos mange madridistas samtidig som at det også finnes en betydelig gruppe som mener at da spesielt avgjørelsene rundt Courtois har vært riktige. Dette skal likevel ha vært spørsmål som Solari unngikk i pressekonferansen før kampen. Utover det snakker Solari om motstanderen og hva Real Madrid må gjøre for å slå Marcelinos mannskap. Også Copa Libertadores-finalen på Santiago Bernabéu var et tema for Solari under pressekonferansen. 

Les også: Før kampen: Valencia (H)

Valencia

Vi vet at de er et godt organisert og taktisk disiplinert lag. De har sluppet inn veldig få mål og vi blir nødt til å fokusere på våre spillere og deres talent og forsikre oss om at vi er kliniske og aggressive i den siste fjerdedelen av banen. 

Følelser

Følelser er veldig viktige. Gleden av å komme på jobb, ansvarsfølelsen og arbeidet på en dag-til-dag-basis er 80% av alt, i fotball og i hvilken som helt annen jobb. Alle spillerne her er profesjonelle og alle sammen jobber veldig hardt. Vi har noen unge gutter i laget, men majoriteten er modne individer og jeg tror ikke at ting som foregår utenfor banen vil distrahere dem. 

Copa Libertadores-finale på Santiago Bernabéu

Jeg har blandede følelser. På den ene siden er det en ære for madridismo, for stadionet vårt, å være vert for finalen i Copa Libertadores og den argentinske versjonen av El Clásico på Santiago Bernabéu. Jeg håper at stadionet som huser vår historie kan bidra til å gi en positiv avslutning på det som har vært en vanskelig finale. På den andre siden så kan jeg ikke ignorere grunnene som har bragt finalen hit. Å spille på den andre siden av havet fra Buenos Aires har knust mange hjerter og det er virkelig synd, spesielt med tanke på det å sette eksempler for våre barn. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07