Extra large extra large solari revidert
FORNØYD: Argentineren var stort sett fornøyd med hvordan laget presterte mot Valencia lørdag.

Solari etter kamp: Valencia (H)

Trener Santiago Solari har snakket med pressen etter seieren mot Valencia lørdag kveld.

Comebacket til Isco var selvsagt et av de sentrale emnene på pressekonferansen. Den spanske teknikeren har slitt med å få tillit under den nye treneren, og med det var det knyttet stor spenning til hvordan midtbanespilleren skulle prestere da han kom inn som innbytter sent i den andre omgangen. Den argentinske treneren sa dette til eleven sin før han entret banen:

Jeg fortalte ham å være avgjørende når vi hadde ballen i laget. Jeg er fornøyd med ham og de andre spillerene. 

Det vanket også ros fra treneren til Marcos Llorente som lørdag kveld hadde sin første La Liga-opptreden for sesongen. 

Han er fantastisk. Det er hvordan du spiller mot kompakte og sterke lag. De store lagene spiller i flere turneringer og det er mange kamper i løpet av en sesong. Derfor er det viktig at alle spillerene er gode, glade og tilgjengelige. Marcos har vært på nivå i de to store kampene han har spilt så langt. 

Kanskje på den andre siden av skalaen var Gareth Bale. Waliseren ble tatt av rett etter at timen var spilt med enda en skade. 

Han er sliten og har noe ubehag. Kampene mot Eibar, Roma og nå mot Valencia har tatt mye ut av ham. Det er normalt at han er utmattet. 

At spillerene var slitne var tydelig å se da laget slapp seg tilbake i den andre omgangen. Dette av flere grunner, mener treneren selv som måtte forklare hva som skjedde. 

Det er en blanding av at Valencia var nødt til å risikere mer og spilte mer direkte. Det er ofte hva som skjer når et lag er i ledelsen. 

Den neste kampen for Los Blancos er oppgjøret mot Melilla i Copa del Rey førstkommende torsdag. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07