Extra large balon doro
STORT: I 2012 hadde ikke mange trodd at Luka Modric skulle bli verdens beste fotballspiller seks år senere.

Pérez: - Gullballen betyr mye for oss

Florentino Pérez var en stolt mann etter at vår kroatiske midtbanespiller stakk av med Gullballen!

I går var en magisk dag for de som har hjertet i Real Madrid. Vår midtbanespiller Luka Modric vant Gullballen, noe ikke mange hadde trodd for noen år siden. Florentino Pérez er en mann som nå har vært på mange slike seremonier, og det var tydelig en glad og rørt klubbpresident som møtte pressen etter at journalistene hadde stemt frem Modric som verdens beste fotballspiller.

Han er den tiende Real Madrid-spilleren som har vunnet Gullballen. Vi har vunnet Gullballen ved 17 anledninger, og det er en viktig pris for alle fotballspillere i hele verden. Real Madrid har et spesielt forhold til slike utmerkelser, og dette er ikke siste gang en av våre spillere vil vinne en slik pris.
Jeg er veldig glad på Modric sine vegne. Han har vunnet alt som vinnes kan gjennom hardt arbeid og ydmykhet, og derfor er det fint å se at de som har stemt er enige i dette. Han har verdier som er veldig fine å ha, og i tillegg leverte han et fantastisk mesterskap for Kroatia i VM. Real Madrid er heldige som har en spiller på hans nivå.
Selvsagt kommer vi til å vinne flere. Alt startet med Stefano og nå er Modric foreløpig den siste som har vunnet. Det er mitt ansvar å sørge for at det blir flere i fremtiden.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07