Extra large carvajall
PRIS: Carvajal har fått en utmerkelse fra ordføreren i Leganés, en utmerkelse som gis til borgere fra Leganés som får til noe stort.

Carvajal: - Det er en ære å få denne prisen

Dani Carvajal har mottatt en utmerkelse fra ordføreren i Leganés, Santiago Llorente.

Dani Carvajal er som kjent født i Leganés, en by noen kilometer sør for Madrid. Han har hittil hatt en svært suksessfull karriere, vunnet alt som vinnes kan og regnes av mange som verdens beste høyreback. Hans prestasjoner har selvsagt blitt lagt merke til, og mens Luka Modric var på Gullballen-kåring, mottok Carvajal en utmerkelse fra ordføreren i Leganés, en utmerkelse som gis til borgere fra Leganés som har klart å få til noe stort i form av helse, kultur eller idrett. Spanjolen var naturligvis veldig glad.

Jeg ble hentet hit i dag for å motta denne prisen. Leganés er en fin by, det er min by og det er den plassen som har gjort meg til den jeg er i dag. Det å få denne utmerkelsen gjør meg glad, og den bidrar til at jeg knytter enda sterkere bånd til byen. Vi alle har et ansvar for å jobbe hver dag slik at denne byen kan utvikle seg. Takk til alle sammen!
Det er en ære at de tenkte på mitt navn som mottaker av denne prisen. Jeg har jobbet hardt de siste ukene for å bli kvitt skadeproblemene. Det er ingenting som er verre for en fotballspiller enn å være skadet, men nå er jeg heldigvis tilbake der jeg skal være, sa han til slutt i et intervju med Realmadrid TV
Pmn5