Extra large 0 0000123
INTENSITET: Solari var tydelig på at han vil se intensitet og entusiasme ute på banen mot Mellila.

Solari før kamp: UD Melilla (H)

Santiago Solari hyllet Luka Modric på pressekonferansen i forkant av Copa del Rey-kampen mot Melilla.

Oppladning til kamp

Alle spillerne i troppen, pluss gutta fra Castilla som kan spille, jobber med intensitet, entusiasme og de er glade. Det er det vi alle vil se ute på banen mot Melilla. 

Forrige kamp mot Melilla

Den første kampen var veldig bra, fordi vi leverte en bra prestasjon med gode holdninger og intensitet mot et lag som spiller veldig god fotball, og er i toppen av sin gruppe i Segunda B. Denne divisjonen er svært undervurdert og det er lag som spiller veldig bra fotball.

Ballon d'Or

Det er Modrics år, fokuset må være på han. Han har hatt et fantastisk år, og han har gitt alt til Real Madrid og landslaget sitt. Det hele kommer på toppen av karrièren hans. Det virker på meg at på den alderen er det vakrere å vinne fordi han virkelig kan sette pris på det. Vi er alle veldig fornøyd med prisen. 

Akademiet

Det er kamper i løpet av sesongen som gir sjanser for ungdommene, som jobber hardt nedenifra for å bli en del av laget. Historisk har denne klubben alltid hatt spillere fra akademiet i laget. Siden 2000, da jeg kom, har fokuset vært på akademiet, fasilitetene og menneskene som jobber på utviklingssiden. Jeg har hatt fortjenesten av å ha gjort det, og det er en veldig vanskelig, anonym jobb som ikke alltid blir verdsatt fordi resultatene ikke ses umiddelbart. Resultatene til denne klubben kan oversettes til tall. Det er 11 spillere i troppen som har vært gjennom akademiet, og det er 90 spillere i første og andre divisjon som har vært en del av Real Madrid sitt akademi. 

Hva synes du om det Santiago Solari sa på pressekonferansen?

Pmn5