Extra large benz mahou
MÅNEDENS SPILLER: Karim Benzema har blitt kåret til månedens Real Madrid spiller av Mahou Cinco Estrellas.

Mahou fem stjerner

Karim Benzema ble kåret til månedens spiller for november av Mahou Cinco Estrellas.

Real Madrid har nytt en relativt god november måned og laget står med fire seire på fem kamper i løpet av måneden. Karim Benzema har kommet tilbake i god form etter det korte skadeoppholdet i oktober og franskmannen har vært blant lagets beste spillere i november. Nå har altså fansen stemt fram Karim Benzema som månedens beste spiller for Real Madrid. Den franske spissen var nominert sammen med de andre Real Madrid-spillerne Toni Kroos, Thibaut Courtois, Gareth Bale og Sergio Ramos. Real Madrid har altså spilt fem kamper i november måned, tre av dem i La Liga og to i Champions League. Det er disse kampene som er lagt til grunn for nominasjonene og dermed kåringen av Karim Benzema som månedens spiller.

Les også: Gutten som hatet å jobbe hjemover.

Karim Benzema har scoret tre mål på fem kamper i november, samt to målgivende pasninger. Han har også imponert veldig med flere svært gode kamper utover akkurat det å score mål. I hjemmekampen mot Real Valladolid i begynnelsen av måneden maktet ikke franskmannen å komme på scoringslisten men han var likevel en av lagets beste spillere i den forløsende 2-0-seieren. I bortekampen mot Viktoria Plzen scoret Benzema likegodt to ganger og var nest sist på en annen. Påfølgende helg var franskmannen nok en gang på scoringslisten, denne gangen mot Celta Vigo i La Liga. Benzema hadde på lik linje med nesten alle Real Madrid-spillerne en dårlig opptreden mot Eibar, men til bortekampen mot Roma i Champions League noterte franskmannen seg for nok et målpoeng, denne gangen i form av en målgivende pasning til Lucas Vázquez. Dette er altså det som legges til grunn for tildeling av prisen til Karim Benzema. 

Prisen som månedens beste spiller gis altså ut av én av Real Madrids hovedsponsorer, Mahou Cinco Estrellas. Selskapet er et Madrid-basert bryggeriselskap som i samarbeid med en rekke Madrid-klubber gir ut priser for månedens spiller. Andre velkjente klubber som Atlético Madrid, Leganés, Rayo Vallecano og Getafe er med i samme ordning, mens også flere La Liga 123-klubber deltar. Vinneren av prisen blir stemt fram av fansen og man kan stemme via Twitter eller Real Madrid-appen. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07