Extra large solarrriii
FORNØYD: Solari var en blid mann på pressekonferansen etter at avansement i Copa del Rey var et faktum.

Solari etter kamp: UD Melilla (H)

Treneren har snakket med pressen etter nedsablingen av Melilla i Copa del Rey.

Etter at avansementet var et faktum, ville Solari benytte anledningen til å sende noen positive ord i retning Isco. Den spanske teknikeren startet sin første kamp under den nye treneren i ettermiddag. Ikke nok med det; han ble utnevnt til kaptein for anledningen. I tillegg ble VM for klubblag som er rett rundt hjørnet også et tema på pressekonferansen. 

Om Isco 

Jeg er fornøyd med Isco og glad på hans vegne. Det var derimot synd han ikke fikk målet i første omgang, for det ville vært et fint et. 

Kampen

Kampen viser at det er mange om benet om spilletid. Vi fremsto solide, ikke minst i angrepsspillet. Jeg er også fornøyd med debutene til Fidalgo, Fran Garcia og målet til Javi Sanchez. 

Selv om VM for klubblag nærmer seg med stormskritt, sier han at denne turneringen ikke er i tankene hans riktig enda. 

Vi har ikke tid til å tenke på den turneringen nå. Vi vet heller ikke hvem som blir med. Fokuset vårt ligger på de kampene som kommer i umiddelbar nærhet. VM for klubblag er for langt unna. Før den tid skal vi møte både Huesca, CSKA og Rayo Vallecano. Dette er en turnering jeg elsker, og vi begynner å fokusere på den når tiden er inne for det. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07