Extra large fran garcia ferdig
SEIER: Flere av ungguttene fikk spilletid i returoppgjøret mot Melilla

Spillerkommentarer: Melilla (H)

Fran García og Álvaro Fidalgo fikk sin debut i returoppgjøret mot Melilla i Copa del Rey. Forsvareren ble byttet inn for Carvajal i andre omgang og har dermed en gjeldende kamp for førstelaget. Fidalgo kom innpå for Vinicius Jr. etter 79 minutter spilt.

Les også: Solari etter kamp: UD Melilla (H)

Fran García: "Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen" 

Jeg er så stolt. Dette er en drøm jeg har jaget siden jeg var en liten gutt. Jeg kunne ikke forestille meg dagen det skulle skje. Jeg dedikerer dette til alle som har vært der for meg opp igjennom og støttet meg når jeg har vært skadet eller i andre tøffer perioder. Dette er et minne jeg skal holde på for alltid. Santiago Bernabeu ser enorm ut fra banen og du er nødt til å holde roen foran fansen. Jeg er oppspilt med tanke på hvordan kampen gikk, nå må jeg fortsette å jobbe hardt. Treneren har sagt at jeg skal ha troen på meg selv og fortsette med spillemåten jeg har hatt i den siste tiden. 

Fidalgo: "Å få debuten på Santiago Bernabeu var utrolig"

Dette har vært en drøm som har kommet i oppfyllelse. Jeg har nå vært i klubben seks sesonger og det og endelig få debuten var fantastisk. Når du sitter på benken i tre år og når du endelig får innta banen å se alle tilskuerne – det er rett å slett helt fantastisk. Jeg har jobbet hardt for dette, jeg er i ekstase. I morgen må vi allerede fortsette. Jeg drar tilbake til Castilla troppen for å forberedelser til kampen mot San Sebastian de los Reyes. Solari ba meg om å nyte dette og at jeg kom meg hit ved å jobbe ekstremt hardt. Jeg har kun gode opplevelser etter dette, jeg har spilt under Solari i tre år nå og jeg har alltid følt meg veldig komfortabel. I fjor spilte jeg ikke mye, men han ga meg alltid selvtilliten jeg trengte. I år ga han meg debuten på førstelaget. 

Hva syntes du debutanes prestasjoner?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07