Extra large sliter
TUNG START: Mariano har hatt en tung start på sesongen.

Mariano Díaz sliter

Real Madrids nye nummer syv har hatt en svært tung høstsesong.

Julen Lopeteguis sterke ønske om å få på plass en ny spiss i sommer, gjorde det mulig at Mariano Díaz kunne komme tilbake til den spanske hovedstaden. Hans retur til Real Madrid har ikke gått som planlagt enn så lenge, og det ble nok et tilbakeslag når han måtte ut med skade ti minutter før slutt i gårsdagens Copa del Rey-oppgjør mot Segunda B-laget Melilla.

Han åpnet Real Madrid-returen på en fantastisk måte når han puttet et fantastisk mål i Champions League mot Roma, men etter det har det blitt full stopp for kraftspissen. Han har slitt med å få spilletid i LaLiga, og har kun vært på banen i totalt 206 minutter denne sesongen i hjemlig serie. Til tross for å ha fått den enorme æren av å overta draktnummer syv etter Cristiano Ronaldo, har han ikke fått noe særlig tillit av verken Lopetegui eller Santiago Solari.

Gårsdagens kamp var en fin mulighet for han til å vise seg frem, men den muligheten benyttet han seg dessverre ikke av. Han jobbet hardt de 80 minuttene han var på banen, men klarte ikke å skape noe som helst foran mål. Han ble stort sett litt for sen i hver eneste duell og klarte overhodet ikke å kombinere spillet på en god måte sammen med Vinicius og Asensio.

Når han måtte ut med skade var det en svært skuffet og trist Mariano Díaz som satt på Real Madrid-benken. Han har allerede slitt litt med skade denne sesongen, og det er uvisst hvor lenge han nå blir ute av spill. Det er ingen tvil om at han er en fin type å ha i laget, men flere årsaker har bidratt til at han enn så lenge har vært en stor skuffelse. Heldigvis for han, er sesongen enda lang!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07