Extra large ferdig
KAMPDAG 16: De unge og lovende skal ut å spille for 3. plassen i Segunda Division B

Før Castilla-kamp: San Sebastian (H)

Castilla møter San Sebastian og har muligheten til å rykke fra laget som ligger likt på antall poeng denne sesongen.

Real Madrid Castilla vs. San Sebastian de los Reyes
Alfredo DI Stefano Stadium
Gruppe 1 – Matchday 16 av 38
Lørdag 08.12.2018 kl: 20:00

Tall faktaene etter femten spilte serierunder, Real Madrid Castilla ligger nå på en delt tredjeplass med neste motstander, og har nå muligheten til å stå alene på plasseringen. Laget ligger tre poeng bak Ponferradina som for øyeblikket holder delt 1.plass sammen med Fuenlabrada så langt i Segunda Division B. Målforskjellen er nokså likt hittil i år, hvor Castilla står med pluss åtte, San Sebastian +9 og begge lag på toppen står med +14. 

Sene blemmer

Det er ingen hemmelighet at Castilla-laget har slitt med å holde ledelsene sine i år, hvor de også i forrige kamp gikk på et sent tap mot La Coruna. Stillingen sto 1-3 etter 79-spilte minutter, men laget klarte ikke å stå i mot presset fra hjemmelaget. Kampdag 11 hvor de spilte mot Ponferrada gikk de også på et sent tap hvor de holdt en solid ledelse. Kan laget slå tilbake nå? 

San Sebastian kommer på besøk med en nokså svak form. Med tap mot Atletico Madrid B og Las Palmas står gjestene med tre uavgjort, to tap og én seier på de siste fem kampene. 

Mulig startellever: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Manu Hernando, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Cristo, Seoane og Feuillassier.

Hvordan ville din startellever sett ut? 

Pmn6