Extra large 001
SEIER: Solari er klar på at det kun er seier som gjelder mot Huesca, og at Los Blancos er nødt til å legge ned en stor innsats.

Solari før kamp: Huesca (B)

Santiago Solari delte ut skryt til Marcos Llorente på pressekonferansen i forkant av møtet med Huesca.

Kampen

Det er ingen tvil om at Huesca vil tvinge oss til å være på vårt beste, og vi er fullt klar over det. Vi må komme ut og gå for seieren med en gang dommeren blåser i fløyta. Vi må gå ut der og prestere og legge ned en stor innsats. Vi må være disiplinert i forsvar og være intense og aggressive i angrep.

Startellever

Jeg har ikke fått en etablert en startellever. Som jeg tidligere har sagt, velger jeg laget mitt i henhold til kampen som skal spilles, og hver kamp avhenger av de spesielle omstendighetene på den tiden. Det avhenger av spillerne som er i form og avgjørelsene er avhengige av motstanderen. Det er mange faktorer involvert, og for meg er det ikke noe som heter en fast startellever. 

Marcos Llorente

Det er sant at Llorente ikke hadde vært involvert mye før, og derfor kan du aldri vite hvor bra han kommer til å prestere. Det er tøft for spilleren, men det faktum at han har hatt vært med i så store kamper og gjort det så bra er prisverdig og sier mye om hvor profesjonell han er. Den tøffeste delen er å holde seg i form når du ikke er så mye involvert

Estadio Santiago Bernabéu

Det er en ære for Santiago Bernabéu å være vert for en finale som Copa Libertadores, og la oss håpe at denne kampen runder av turneringen på en bra måte. Jeg håper at det hersker fred og at folk oppfører seg, og at det er en passende anledning. 

Hva synes du om det Santiago Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07