Extra large  1rm0300
DOMINERTE: Marco Asensio dominerte hjemme mot UD Melilla på torsdag, og vi tror gullgutten får muligheten igjen.

Ukens oddstips: SD Huesca- Real Madrid

Helgens oddstips er basert på oppgjøret mellom SD Huesca og Real Madrid.

Real Madrid valset over Melilla i midtukens Copa del Rey, og skal bevise at de kan gjøre det samme i ligaen. Huesca har ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen, og vi tror at sistnevnte kommer til å spille en forsvarskamp for å forsøke å spille seg til et poeng. Real Madrid viste fin angrepsfotball mot UD Melilla og vi tror at Los Blancos vinner morgendagens oppgjør med grei margin. Denne ukens oddstips fokuserer på Los Merengues og vi har i den anledning plukket ut noen gode spill! Her er helgens tips:

SD Huesca-Real Madrid, La Liga runde 15

Spill nummer 1: (7 units)
Real Madrid vinner uten å slippe inn mål
Odds: 2,30

SD Huesca står uten seier på hjemmebane denne sesongen og har slitt foran mål. Huesca har scoret fire mål på seks kamper på hjemmebane denne sesongen, mens dem har sluppet inn åtte. Real Madrid har scoret seksten mål borte, og viste fantastisk angrepsfotball i kampen mot Melilla på torsdag. Vi tror på en tøff kamp, men dette er en kamp Los Blancos SKAL vinne for å henge med i teten.

Spill nummer 2:  (6 units)
Real Madrid(-2 hjørnespark)
Odds: 2,40

Dette spillet innebærer at Real Madrid får minst to flere hjørnespark enn hjemmelaget. Hvis det skulle hende at de helhvite kun har to flere hjørnespark får dere pengene returnert og spillet blir nullet ut. Real Madrid kommer til å presse, mens Huesca kommer til å forsvare eget mål. Det er kampbildet vi ser for oss, og da vil hjørnesparkene komme naturlig. Fin odds!

Oddsen er levert av FANSBET.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07