Extra large stor dag
COPA LIBERTADORES: I kveld skal River Plate og Boca Juniors barke sammen på Bernabéu.

En stor kveld på Santiago Bernabéu

Florentino Pérez deltok på en seremoni i forkant av kveldens Copa Libertadores-finale.

I kveld er det en stor dag for de som er glade i Real Madrid og fotball. Om ca to timer spiller Real Madrid bortekamp i LaLiga mot Huesca, og senere i kveld klokken 20:30 er det duket for Copa Libertadores-finale på Santiago Bernabéu. I forkant av kampen ble det i går kveld holdt en seremoni, og den anledningen benyttet vår klubbpresident seg av til å holde en tale.

Jeg ønsker å vise min takknemmelighet ovenfor alle som har gjort det mulig at en så stor finale kan bli spilt på Bernabéu. Det fyller klubben vår med stolthet og ære når vi får lov til å arrangere denne finalen. River Plate og Boca Juniors er to fantastiske klubber som vi har et godt forhold til. Vi ønsker alle supporterne velkommen, og håper vi kan få en fin fotballkamp som samsvarer med fotballens verdier for fair play.
Santiago Bernabéu fyller 71 år neste fredag. Det er uten tvil en av de mest hellige fotballtemplene i verden. Vår stadion er hjem til verdens beste fotballklubb, og i tillegg har vi arrangert VM-finaler og Champions League-finale.

Etter at Real Madrid-kampen er ferdig kommer flyet til å returnere raskt tilbake til Madrid. Flere kjente personligheter kommer til å være til stede. Mange av Real Madrid-spillerne og ansatte kommer til å være der. I tillegg har Lionel Messi, Antoine Griezmann, Diego Simeone og flere andre fotballpersonligheter skaffet seg billetter til superoppgjøret.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07