(Den nye) Redaktørens hjørne

Det er ikke bare i spillerstallen til Real Madrid det har blitt gjort endringer i sommer. Også her i realmadrid.no har det vært forandringer.

Som dere ser så har siden fått en ny redaktør. Håvard Lonbakken gir fra seg redaktørvervet og skal fra nå av fokusere 100% som sin rolle som visepresident og for å fremme supporterklubben sin velferd og vekst. Jeg tar over rollen som redaktør og ansvaret for det redaksjonelle på siden. Det vil ikke bli noe revolusjon med denne endringen, men jeg vil bruke min ideer og engasjement for å utvikle siden videre.

Dere har også sikkert fått med dere at vi har søkt etter noen nye frivillige i sommer etter at noen i teamet måtte kaste inn håndkledet. Det er derfor veldig hyggelig at det er så mange som melder seg for innsats. Vi kan dessverre ikke ta inn alle som søker, men vi oppfordrer alle engasjerte til å søke ved neste anledning.

Nettsiden er i konstant utvikling og vi vil komme med flere funksjoner og løsninger med tiden. Som dere kan se under Peña, så har vi lagt inn en ”twitterliste”. Her har vi samlet de profilene som vi mener er lurest å følge på Twitter. Listen vil bli oppdatert med nye profiler når det er aktuelt, og vi oppfordrer alle til å komme med tips til profiler som bør være på listen.

I Supercup-kampene fikk vi sett at Real Madrid har tatt enda et steg siden fjorårssesongen, og med en aggressiv taktikk var vi nesten helt på høyde med Barcelona. Barça tok dessverre seieren denne gangen også, men forskjellene er ikke like store som på samme tidspunkt som i fjor.

Dessverre var det kontroversielle situasjoner i disse kampene også, men akkurat det som skjedde på banen skal jeg la ligge. Det jeg derimot skal nevne er hvordan vi som supportere burde opptre i etterkant.

Jeg har full forståelse for at et stort engasjement gjør at man blir sur og irritert etter en kamp der ikke alt gikk ens vei. Men hvis du er en av de som blir veldig engasjert etter kamp, kan det være lurt å vente med å slenge ut en kommentar på facebook eller andre steder. Vi ønsker selvsagt debatt, både i kommentarfeltet, på facebook og på forumet, men vi vil også at den skal være diskusjon, og ikke personangrep.

Som man sier, ny sesong, nye muligheter. Og med gullstriper på drakta kan vi ikke forvente noe annet enn nettopp gull. Jeg ønsker med det alle norske Madrid-fans en god sesong, både på banen og på nett.

Pmn6