Extra large 0 09
FORMSPILLER: Cristo Gonzalez er i fantastisk form, kanskje han er en spiller som burde få flere muligheter for Los Blancos?

Castilla-referat: San Sebastian (H)

Hat-trick av Cristo Gonzalez sikret Real Madrid Castilla en sterk seier over San Sebastian de los Reyes.

Real Madrid Castilla 3-2 San Sebastian de los Reyes
Estadio Alfredo di Stefano, Madrid
Segunda División B I, runde 16
Lørdag 8. desember, kl. 20

Lørdag kveld var det duket for toppoppgjør mellom de to lagene som lå som nummer tre og fire på tabellen i Segunda División B I. San Sebastian Reyes har i likhet med Castilla ligget helt i toppen gjennom hele sesongen, men var på en nedadgående formkurve før møtet med ungguttene til Real Madrid. Før denne kampen kom de fra to tap mot henholdsvis Las Palmas Atletico og Atletico B. Castilla kom også fra et tap før denne kampen, sist runde ble det 3-4 tap mot Deportivo Fabril.

Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Zabarte (Augusto, 61'), De la Fuente, Manu Hernando, Jaume (Seoane, 77'), De Frutos, Fidalgo, Cristo, Alberto (Dani Fernández, 85'), Fran García.

Dårlig start

Kampen startet på verst mulig vis for Castilla, for etter kun 3 minutter scoret San Sebastian Reyes på en corner. Zazo steg høyest på hjørnesparket og Luca nådde ikke ballen som ble nikket knallhardt i hjørnet. Castilla slet ganske mye i åpningen av kampen, og det var åpenbart at den nye formasjonen som ble brukt i denne kampen holdt dem tilbake. Det gjorde at de trengte spillere som kunne gå foran å vise vei, noe Cristo gjorde til gangs. Etter 40 minutter fant Alberto Cristo litt utenfor sekstenmeteren til San Sebastian Reyes, og han nølte ikke. Skuddet hans med venstrefoten gikk helt oppe i vinkelen, og lagene var like langt til pause.

Cristo i fantastisk form

Som vanlig blir det action i andre omgang når Castilla spiller, og slik ble det i denne kampen også. Etter 68 minutter ble Castilla tildelt straffespark etter en hands innenfor sekstenmeteren. Cristo satte straffesparket sikkert i mål. Etter dette så Castilla mye farligere ut enn de hadde gjort tidligere i kampen. I det 73. minutt ble Cristo tatt ulovlig i sekstenmeteren, og det ble tildelt et nytt straffespark til Castilla. Og igjen sendte Cristo keeperen feil vei, og hat-tricket hans var et faktum. Spissen er i en fantastisk form for tiden, og dette var hans syvende mål på de siste seks kampene. Men som vanlig var ikke spenningen over selv om ungguttene hadde jobbet seg opp et bra forsprang. Ett minutt på overtid scoret San Sebastian Reyes etter litt rot i forsvarsspillet til Castilla. Castel sendte ballen i mål, men kampen endte med 3-2-seier til Castilla. Etter denne kampen ligger Castilla på tredjeplass på tabellen, tre poeng opp til Fuenlabrada på topp.