Extra large solllari
IKKE TILFREDS MED ALT: Santiago Solari var blant annet ikke helt fornøyd med forholdene ettermiddagens kamp ble spilt under.

Solari etter kamp: Huesca (B)

Trener Santiago Solari var ikke tilfreds med alt da han snakket med pressen etter seieren mot Huesca.

Dagens motstander er et lag de fleste på forhånd så for seg at Los Blancos skulle få en komfortabel seier mot. Dette ble ikke tilfellet, og treneren mener været var en av faktorene for at hans gutter ikke presterte opp mot sitt beste. Laget fra nordøst gav Real Madrid kamp helt til døren, og var spesielt nære på et stolpeskudd i den andre omgangen. I tillegg til å snakke om de ikke fullt så gode spilleforholdene, benyttet også Solari anledningen til å sende noen positive ord i retning Bale og Courtois, som han mener var avgjørende for at det ble seier i ettermiddag. Her er noen utdrag fra hva som ble sagt på pressekonferansen:

Forholdene

Vinden satt sitt preg på kampen, og tok sjarmen fra den. Det var veldig vanskelig å kontrollere og sentre ballen. Hvis du spør spillerne, ble vi mindre presise på grunn av dette. Det kommer av og til kamper som denne, og det kreves karakter fra spillerne for å stikke av med seieren. Til tross for forholdene, spilte vi med intensitet og scoret da vi måtte. Vi forsvarte oss også bra og kompakt. Kamper med disse forholdene, med mye vind er ikke de beste å se på og det er vanskelig å spille når det er en slik atmosfære til fordel for vertene. 

Både Gareth Bale og Thibaut Courtois var i stor grad avgjørende for at Los Blancos kunne ta med seg tre poeng hjem til hovedstaden. Treneren benyttet selvsagt anledningen til å skryte ekstra av de to etter kampen. 

Verdien i Bales mål er de tre poengene vi tar med oss. Han scoret også i Roma og det gjør meg glad. Det er viktig når det kommer kamper hvor du ikke kan score tre eller fire mål, at den du faktisk setter blir tatt til fordel. Og det er opp til Courtois. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07