Extra large ferdig
SEIER: Real Madrid tar med seg tre viktige poeng etter bortekampen mot SD Huesca

Spillerkommentarer: SD Huesca (B)

Flere av spillerne snakket med pressen etter dagens borteseier.

Les også: Huesca 0-1 Real Madrid

Thibaut Courtois

I første omgang spilte vi godt. Vi skåret et tidlig mål og kontrollerte kampen. I andre omgang hadde vi motvind og det var vanskelig å spille god fotball, vi gjorde ikke stort og vi er nødt til å forbedre oss i slike situasjoner. Det er alltid en utfordring å vinne på bortebane, noe du er nødt til å gjøre hvis du skal kjempe om La Liga trofeet. Vi er glade for tre poeng og det er alltid positivt å ta med seg et rent bur inn i neste kamp. 
Forbedring
Det er vanskelig å se nettopp hva vi må forbedre. Vi hadde ikke ballen, og når du ikke har ballen blir det vanskelig å skape problemer for motstanderen, dette er noe vi må jobbe med. Vi skal trene hardt denne uka, men vi tar med oss tre poeng – og det er det viktigste.
Siste aksjon
De var alle mann i angrep for dødballen, og med motvind og mange folk foran meg. Carvajal gjorde en god jobb, heldigvis blokkerte han i mål, noe som noen ganger er nødvendig. 

Marcos Llorente

Laget gjorde en veldig god jobb og vi tar med tre viktige poeng hjem i en vanskelig kamp. Vi hadde motvind i andre omgang og de presset oss, de er også i vanskelig posisjon tabell-messig, de spilte uten frykt – heldigvis klarte vi å forsvare oss og holdt nullen. Gareth Bale er ekstremt viktig spiller for oss, han har evnen til å skåre mål, noe han viste i dag. 
Sjanser
Jeg har alltid vært sikker på mitt ønske om å forbli her. Jeg kommer til å sloss for hver eneste sjanse jeg får. Åpenbart er det stor forskjell på å være på tribunen enn ute på banen, jeg er veldig fornøyd med at jeg gjør det beste ut av mine sjanser. 

Álvaro Odriozola

Vi er veldig fornøyde med tre poeng her i dag, de var ekstremt viktig, vi hadde en stor utfordring i været og det at vi holdt nullen er vi godt fornøyde med. Det er ikke en unnskyldning, kun faktum. Værforholdene var lik for begge lag, du kunne ikke forutse hvor ballen skulle sprette, men man må vinne disse kampene – noe vi gjorde. Vi er fortsatt i kampen om La Liga trofeet. 
Det er lett med disse medspillerne. Jeg la inn ballen til Bale som la ballen akkurat der han foretrekker det, i høyrehjørnet. Det er ingen lette kamper i La Liga og vi er nødt til å gå inn i hver kamp som om det er en finale. Det mest positive fra i dag, sett bort fra tre poeng, er hvordan vi tok utfordringen og holdt sammen i en tøff kamp. Vi er veldig fornøyde. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07