Extra large pere pons
UNG: Det ser ut som at Florentino Pérez fortsetter med å hente unge spillere.

En nysignering like rundt hjørnet?

Skal man tro MARCA og River-presidenten skal Palacios være svært nær en overgang til Madrid.

Exequiel Palacios er et navn man kommer til å høre ofte i de neste ukene. Midtbanespilleren fra Argentina spiller fast for River Plate, og har tiltrukket seg oppmerksomheten til Florentino Pérez og de høye herrene i Real Madrid. 20-åringen som har to landskamper for Argentina er en spiller som jobber knallhardt defensivt, men som primært har offensive ferdigheter som sin spisskompetanse. 

I går kveld ble det spilt en spesiell fotballkamp på Santiago Bernabéu mellom Boca Juniors og River Plate. Den duellen var det sistnevnte som gikk seirende ut av, og de kunne feire Copa Libertadores-triumfen i mange timer etterpå i vår storstue. Til tross for seier, spilte ikke Palacios en nevneverdig god kamp og han slet med å sette sitt preg på kampen.  I forkant av gårsdagens storoppgjør ble River Plate-presidenten, D'Onofrio, intervjuet av MARCA for å komme med en liten oppdatering angående en mulig overgang.

Jeg sendte en melding for noen dager siden til Florentino Pérez for å takke han for at han stilte Bernabéu til disposisjon. Akkurat nå snakker vi ikke om Palacios, men for omtrent 20 dager siden tok Emilio Butragueño kontaktakt med oss for å starte forhandlingene. Den økonomiske forskjellen mellom vår klubb og Real Madrid er stor, og vi blir alltid stolt når en av våre spillere får en stor karriere i utlandet.
Palacios er en god spiller, men jeg tror han har godt av å bli i Argentina i en sesong til. Dette er likevel ikke noe jeg kan påvirke, og Real Madrid vet at vi er klare for å forhandle om en pris. Palacios er veldig ung, men han er moden og hvis de virkelig elsker han, hadde det vært en fin overgang.

Basert på disse uttalelsene så virker det som at en overgang er like rundt hjørnet, men det er ikke alle som er like optimistiske vedrørende denne overgangen. Mange eksperter hevder at han er en talentfull spiller, men at han ikke har noen kvaliteter som Real Madrid-midtbanen ikke har fra før av. Dette mener lederen for River Plate Noruega som er aktive på Twitter.

Palacios er et vanvittig stort talent, men jeg har hele veien sagt at han bør bli i Argentina i en sesong til. Jeg tenker at Real Madrid neppe hadde kjøpt han uten å ha gjort et grundig forarbeid, men han er ikke en spiller som kan gå rett inn i startelleveren deres. På sikt kan han bli en verdensstjerne om han drar til rett klubb som utvikler talentet videre, men jeg tror dessverre ikke at Real Madrid er den riktige klubben for det.
Pmn6