Extra large 0 4
SEIER: Selv om Real Madrid er sikret å gå videre skal Real Madrid spille for å vinne, uttalte Solari på pressekonferansen.

Solari før kamp: CSKA Moskva (H)

Santiago Solari stilte på pressekonferanse dagen før Champions League-kampen mot CSKA Moskva.

Kampen

Vi går inn mot hver kamp med å prøve å respektere vår historie og turneringen. Det er lag som spiller for noe, og vi går inn mot alle kampene med innstillingen at vi skal prøve å vinne. Vi må holde momentet i hver turnering og vi må forbli konkurransedyktige. 
 Jeg er begeistret av å ha muligheten til å vinne La Liga og Champions League, og også Copa del Rey og VM for klubblag. Jeg liker dem alle, og vi bør streve etter å vinne alt. Vi er med i hver konkurranse og har muligheten til å nå våre mål. Jeg håper at det blir sånn som dette helt til sesongen går mot slutten. 

 Mål som trener

Evalueringer gjør vi på slutten av sesongen, nå er vi i nå-tid og vi må konsentrere oss om hver kamp og spesielt morgendagens Champions League-kamp.

Krav

Vi prøver å gi alt i alle kamper, men vi spiller mange kamper med svært liten tid mellom hverandre. Det er vanskelig å få den samme energien fra alle, men vi jobber med det. Det er ikke mye tid på å restituere og i tillegg til det er det landslagsopphold. Det er en test for oss og en fin utfordring vi har: å være på vårt beste på alt det mentale og holde konsentrasjonsnivåene oppe til hver utfordring vi har.

Ronaldo sine uttalelser

Ydmykhet er en dyd for de store spillerne, og i løpet av Real Madrid sin historie har klubben alltid vært stor og ydmyk i alle verdier innen sport. Derfor har dette laget vunnet så mye. Cristiano Ronaldo er levende historie i Real Madrid og hans følelser er hans, de tilhører ham.

Fysiske problemer for noen av spillere

Vi jobber intensivt med treningspersonalet, legene og spillerne, slik at vi har flest spillere tilgjengelig for hver kamp.

Marcelo

Jeg vil gjerne kunne regne med han snart. Det viktigste er at han kommer tilbake når det er riktig og da mister vi han ikke igjen. Det er det trenerne, legene og fansen vil ha. Det er ikke til noen hjelp for oss at han kan spille en kamp og at han da ikke kan spille neste kamp. 

 Vinicius Jr.

Jeg kan ikke fortelle om han vil starte, men han har overgått forventningene. Han er veldig ung og har fremtiden foran seg. Han har allerede gjort sin debut i alle turneringer, og de siste månedene har gått veldig fort for ham. Vi er alle veldig fornøyd med ham.

 Marcos Llorente

Jeg er veldig fornøyd med det han gjør på hver treningsøkt og det han gjør i hver kamp. Jeg vet ikke hva som kan skje med han eller med noen andre.

 Modric blir byttet ut

I hver kamp gjør vi det som er nødvendig og mulig for å vinne kampen.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07