Extra large 0 3
VINNE: Odriozola mener at kun seier er godt nok Real Madrid, og det er målet foran hver kamp de spiller.

Odriozola: – Vi er som en familie

Alvaro Odriozola deltok på tirsdagens pressekonferanse og svarte blant annet på uttalelsen til Cristiano Ronaldo.

Tilværelsen i Real Madrid

Jeg føler meg komfortabel i laget fordi det var min drøm å være her. Jeg spiller kamper, jeg har scoret og har hatt målgivende pasninger. Jeg kom hit for å jobbe hardt og gi alt for dette laget.
 Det vil være veldig spesielt å spille i Champions League fordi det er spesielt for Real Madrid. Vi har en spesiell motivasjon og spiller på Bernabéu, og det er også noe spesielt å høre hymnen. Det store målet er å vinne hver kamp. Slik er mentaliteten når målet er å vinne hver tittel, som også er et krav hos Real Madrid. Vi ønsker å vinne Champions League igjen, men vi må gi hundre prosent i hver kamp for å vinne hver tittel. Det er nøkkelen til suksess.

Neste utfordring

Vi gleder oss til VM for klubblag og er veldig glade fordi det kan være den første tittelen denne sesongen. Mine lagkamerater har fortalt meg om hvor vanskelig det er å slå motstanderne.

 Vinicius Jr.

Vinicius er en stjerne, som fotballspiller og spesielt som person, han er nettopp kommet og for han er det helt nytt. Han kommer fra Brasil, en helt annen fotballstil og kultur, og han tilpasser seg veldig bra. Jeg skal ikke å peke på Vinicius sine egenskaper fordi alle vet kvalitetene han har, men han tilpasser seg veldig bra.

Dani Carvajal

Jeg har et godt forhold til Carvajal, og det er noe jeg må takke han for. Fra første øyeblikk, og når vi har vært sammen, har han hjulpet meg, jeg har alltid sagt at han er et forbilde for meg og han er mitt idol. Å kunne lære av han hver dag er givende, og han har gitt meg mange råd, jeg synes konkurransen er veldig bra.

Karim Benzema

Før jeg kom, likte jeg Karim og nå kan jeg si at jeg er veldig glad i han. Jeg synes han er verdens beste nummer ni, det er spektakulært å trene og spille med han på grunn av bevegelsene hans og måten han spiller med ballen. For meg er han den beste, vi ser en forandring med ham, og han tar en ledende rolle i laget.

VAR i Champions League

VAR er nyttig, det er et veldig godt verktøy for å gjøre fotballen rettferdig. Dommerne er veldig profesjonelle, men som alle mennesker gjør de feil. Å hjelpe dem er godt for selvtilliten deres, og jeg er glad for at de kan bruke VAR fra åttedelsfinalene.

Julen Lopetegui

Jeg takker Lopetegui for mange ting. Under hans tid tok han beslutninger som jeg respekterer, og det eneste jeg har gjort er å jobbe mer og nå får jeg flere minutter, og jeg kjenner på tilliten Solari gir meg. Jeg er fornøyd med perioden hans.

Cristiano Ronaldo

Jeg har mye respekt for en person som Cristiano, som har gitt mye for denne klubben, men det er allerede i fortiden. Dette er en familie, og det som har overrasket meg mest, er ydmykheten til alle lagkameratene og sulten og alt det harde arbeidet alle legger ned. Vi er alle samlet og kjemper for samme mål.

Hva synes du om det Odriozola sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07