Extra large ferdig
YDMYKENDE: Marcelo snakket med pressen etter tapet mot CSKA Moskva

Spillerkommentarer: CSKA Moskva (H)

Marcelo var blant spillerne som kom til pressesonen etter tapet mot den russiske klubben CSKA Moskva i gruppespillets siste runde. Se hva den brasilianske backen hadde å si.

Marcelo Vieira

Vi har alltid et ønske om å vinne fotballkamper og vise den beste siden av oss selv, dessverre ble dette ikke en slik dag. Vi hadde flere gode sjanser i førsteomgang, med mange skudd på mål, men de hadde uttelling, derfor står de som fortjente vinnere av denne kampen. Vi er nødt til å forbedre oss og kjempe videre i turneringen. Hver kamp er forskjellig, du spiller på en måte en kamp, og en annen neste kamp – disse tapene hender i fotball. 

Holdning

Jeg tror ikke det er snakk om et holdningsproblem. Vi inntar aldri banen med feile holdninger, og har som jeg nevnte tidligere, alltid et ønske om å vinne. Man må alltid spille med vilje i denne trøya og i denne klubben. Det er lenge til neste stadiet i turneringen, vi har ennå tid til å forbedre oss og endre bildet vi har gitt av klubben her i dag. Vi er nødt til å være motivert og vise stolthet på Bernabeu. 

Pipekonsert

Når dine egne fans piper, er det klart at vi må endre på noe – og jeg syntes fansen har all rett til å gjøre det. Vi er rystet men vi er fortsatt et lag, og vi er nødt til å jobbe på videre slik at disse tapene ikke hender igjen, Vi er ikke fornøyde med dagens prestasjon. Vi forsøkte å vinne, men dagens kamp ble for tung og gikk ikke som planlagt. Hos Real Madrid må man kjempe helt til siste sekund. Det er vanskelig å hente inn 0-3, men vi kjempet til siste slutt. 

Isco´s reaksjon

Jeg har ikke sett dette, men jeg tror ikke dette var ment mot fansen. Vi er her for å gi vårt beste for klubben, og vi har ingen andre valg enn å fortsette å kjempe.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07