Extra large soooollllari
LANGT FRA FORNØYD: Santiago Solari var naturligvis svært skuffet etter det historisk svake tapet mot CSKA Moskva.

Solari etter kamp: CSKA Moskva (H)

Treneren har snakket med pressen i etterkant av det historiske tapet mot CSKA Moskva.

Gårsdagens 0-3-tap mot russiske CSKA Moskva er det største hjemmetapet til Los Blancos i alle europeiske turneringer noensinne, i tillegg til å være det første hjemmetapet i Champions League-gruppespillet siden 2009. På pressekonferansen etter kampen hadde Santiago Solari derfor ingen problemer med å innrømme at laget hans spilte langt under pari. Bortsett fra kampen, snakket argentineren blant annet også om pipekonserten fra tribunen. 

Om kampen 

Vi var rett og slett ikke gode nok på noen av områdene på banen. Motstanderen spilte med mer kraft, og det er det som avgjorde kampen. I andre omgang var vi langt unna, da var alle altfor dårlige. 

Los Blancos ble straffet for ikke å ta vare på mulighetene de hadde i den første omgangen. Det irriterte Solari etter kampen. 

Jeg syns vi spilte bra den første halvtimen, men vi klarte likevel ikke å score. Vi var heller ikke gode nok i egen boks. Nivået i denne turneringen er høyt, og det straffet oss i dag. 

Endringene på laget

Argentineren gjorde en rekke endringer på laget til denne kampen, men han angrer ikke på sjansen han tok da han sendte det unge mannskapet ut på matten. 

Jeg tar den risikoen, og mener det var nødvendig å gi flere spillere verdifulle minutter. 

Pipingen

Etter en dårlig involvering fra Isco, hvor spanjolen brukte for lang tid med ballen og en stor mulighet gikk i vasken, var det antydning til piping rettet direkte mot ham. Den oppfatningen delte ikke treneren, og mente at pipingen var rettet mot hele laget. 

Supporterne uttrykker seg. De var naturligvis ikke fornøyd med resultatet, derav pipingen. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07