Extra large ferdig
RENT BUR: Thibaut Courtois holder Real Madrid buret rent for tredje kamp på rad i La Liga.

Spillerkommentarer: Rayo Vallecano (H)

Real Madrid tok meg seg tre viktige poeng etter seieren mot Rayo Vallecano og har med dette tre strake kamper med rent bur i årets La Liga. Mye av æren går til den belgiske målvakten Thibaut Courtois som også var blant spillerne møtt i pressesonen etter dagens kamp.

Thibaut Courtois

Det er viktig å holde rent bur og nokså viktigere å ta med seg tre poeng. Vi er godt fornøyde med å ha tre kamper i La Liga uten baklengsmål.
Kanskje det viktigeste fra kampen, er at vi vant kampen på måten vi gjorde i motsetning til forrige kamp. Vi holdt ballen i laget og samarbeidet godt i angrep, noe som gir oss et godt utgangspunkt i VM for klubblag. Det er veldig viktig og komme fra en seier når vi går inn i neste kamp.

Marcos Llorente

Vi fikk scoring først noe som gjorde at vi beholdt roen og ikke fikk panikk. Vi er nødt til å spille med ro, nettopp slik vi gjorde i dag mot Rayo Vallecano, vi må være sikre på at målene kommer. Denne uken har vi jobbet med høyt press og det har lønnet seg, noe som gjenspeiles i dag. De får svært få sjanser i motsetning til oss, som for eksempel skuddet til Kroos som gikk i stangen, Asensios skudd var også en god mulighet.
Tre poeng er viktig hvis vi vil være med kampen om La Liga trofeet og komme inn i VM for klubblag med god form. Det er en svært viktig turnering og vi må vinne kampen vår i neste uke. Det å vinne turneringen for tredje gang på rad ville gitt lagets selvtillit en real booster.

Isco-situasjonen

Han er en viktig spiller for oss og det er treneren som bestemmer hvem som skal spille hvor og når og det er vi nødt til å respektere. Vi må respektere alle Solaris beslutninger og fortsette med det harde arbeidet vi legger inn for å beholde en plass i laget. I garderoben hjelper vi Isco så godt vi kan, akkurat på lik linje som vi gjør for alle andre i laget.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07