Extra large ferdig
VM FOR KLUBBLAG: Real Madrid er ett skritt nærmere å ta med seg trofeet hjem.

Spillerkommentarer: Kashima Antlers (N)

Et hat-trick fra Gareth Bale sikret avansement til finalen i Klubb-VM. Flere av spillerne møtte pressen etter kampen - les hva de hadde å si her.

Les også: Kashima Antlers 1-3 Real Madrid

Toni Kroos

Jeg har ikke sett den andre semifinalen. Vi kjenner ikke til de så godt og det vil helt sikkert bli en utfordrende kamp og vi må være på tå for å sikre seieren i den kommende finalen. Disse kampene er lik Champions League og man er nødt til å være fokusert. I dag startet vi ikke på best måte, men vi kom oss i andreomgang.
Bale spilte en fantastisk kamp. Han ga alt for laget og det viste seg godt. Marcos Llorente overasker ingen, jeg ser han på trening. Han tar denne muligheten med begge armer. Han er i god fysisk form og presterer bra.

Thibaut Courtois

Vi må vinne VM for klubblag. Vi kan ikke gjøre antagelser rundt motstanderen vår, vi må rett å slett slå de. Vi har sett gårsdagens kamp mot River Al Ain og man kan ikke gjøre antagelser på forhånd av kampene – disse kampene vil bli tøffe. Vi er nødt til å tilpasse oss og spille på en annen måte enn hva pleier i Europa.
Det første målet var en fin innsats og i andre omgang var vi nødt til å drepe kampen, noe vi klarte å utføre. Vi må spille med intensitet og med tempo, klarer vi det, kan de ikke holde følge med oss. De hadde en god sjanse på corneren i førsteomgang, og det er synd de fikk et mål på slutten – vi var litt ufokusert.

Casemiro

Jeg er så fornøyd med å være på banen med gutta igjen. Det har vært en hard tid nylig, men nå er jeg endelig tilbake og klar når som helst treneren trenger det. Jeg vil gjerne sende en takk til alle doktorer og fysioterapeuter for innsatsen og hjelpen de har gitt meg, og ikke minst støttet og godheten. De har fra dag en vært innstilt på å få meg på banen igjen. Nå må jeg bli kampklar slik at jeg kan spille som før skaden. 
Vi drar med jobben utført. Vi må respektere motstanderen, det blir en tøff kamp. Når motstanderen på lik linje som oss er i en finale, går de også for kun et resultat – å vinne. Vi er ivrige på å vinne finalen da dette er en veldig viktig tittel for oss. Vi går inn i kampen som vi alltid gjør, denne klubben forlanger vårt beste. 

Lucas Vasquez

Første kampen er alltid vanskelig, ingen her kommer til å gjøre det lett for oss. Vi var i stand til å tilpasse oss dette og vi drepte kampen i de avgjørende minuttene. Vi gir denne turneringen prioriteten den fortjener. Denne kampen ga oss selvtillit i forkant av lørdagens kamp. Vi ønsker å løfte trofeet, dette er innstillingen når vi dro til Abu Dhabi – forhåpentligvis gjennomfører vi planen. Jeg er overasket over å se River Plate ute av turneringen, vi så for oss at de var vår motstander i finalen. Hvis man ikke har riktig innstilling kan man få et sjokk når man kommer på banen.» 
Asensio følte ubehag og strevde nok en gang i dag. Bale var fantastisk, han smadret ballen i mål tre ganger og gjorde en fabelaktig jobb. Vi er veldig fornøyde på hans vegne. Treneren har gitt meg en real sjanse i det siste og jeg forsøker å gjengjelde tjenesten i arbeidet jeg legger ned på banen. Vi har 25 spillere og hver og en av oss er viktig og vil få sjansen sin. Vi er fornøyde med alle mann alle.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07