Extra large snake
MUNNHUGGERI: Courtois har respondert på Diego Simeones kommentarer.

Salgado: - Courtois kjenner ikke Madrid

Thibaut Courtois har latt seg irritere av Diego Simeones kommentarer om Real Madrid.

Den belgiske målvakten har vært en av Real Madrids aller beste spillere denne høsten, i en ellers så mørk periode. Courtois har nå holdt nullen ved seks anledninger i LaLiga, og det er kun en målvakt som har bedre statistikk på det området, og det er Atlético Madrids Jan Oblak som har holdt nullen syv ganger. I tillegg har Solari gitt han tillit ved å la han stå fast målvakt i Champions League.

Som de aller fleste vet, har Courtois en fortid hos våre arge rivaler, Atlético Madrid. Han spilte for Los Colchoneros i tre sesonger mellom 2011 og 2014, og vant blant annet seriegull. For kort tid siden vant Courtois prisen for å være årets beste keeper, og i etterkant gikk Atlético Madrid-treneren, Diego Simeone, ut i media og sa at slike priser alltid gis til Real Madrid-spillere.

Når han spilte for Chelsea var det Keylor Navas som vant den prisen. Nå kommer han til Real Madrid, og plutselig er det han som vinner. Han er en god målvakt, men han er ikke i nærheten av å være på Jan Oblaks nivå.

Dette fikk Courtois til å reagere, og noen dager senere gikk han ut å sa at dette er slik Simeone er, og at han alltid kritiserer Real Madrid for å gjøre seg mer populær hos Atlético Madrid-fansen. Nå har imidlertid Real Madrid-legenden Michel Salgado også kastet seg inn i diskusjonen, og han mener at det var unødvendig av Courtois å respondere på utsagnene til Simeone.

Jeg tror ikke Courtois kjenner Madrid, og han vet ikke hvordan ting fungerer her. Det er alltid folk som mener noe om Real Madrid, og sånn vil det alltid være. Vi må ikke bry oss om hva andre sier, det beste er å la være.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07