Extra large skadeoppdatering
SKADE: Marco Asensio blir holdt ute av spill i opptil tre uker grunnet skaden han pådro seg mot Kashima Antlers.

Skadeoppdatering: Marco Asensio

Marco Asensio holdes ute av spill i opptil tre uker.

Det var forrige helg mot Rayo Vallecano at Marco Asensio begynte å kjenne litt på at musklene strammet seg til. I dagene etter den kampen, måtte han stå over et par treninger, men han ble klar i tide til å møte Kashima Antlers på onsdag. Etter en drøy time ble han byttet inn, men kun ti minutter senere måtte han dessverre takke for seg da kroppen ikke spilte på lag. Klubben har nå sluppet en offisiell skadeoppdatering vedrørende skaden til kantspilleren, som ikke helt har levd opp til forventningene denne sesongen.

Etter tester utført av vår medisinske apparat på Marco Asensio, har han blitt diagnotisert med en 2.grads muskelskade i høyre lår. Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Som vanlig med disse skadeoppdateringene, så kommer ikke klubben med noen nyheter angående hvor lenge spillere er ute med skader, men MARCA kunne tidligere i dag melde om at han sannsynligvis vil holdes ute av spill i opptil tre uker. Det betyr dermed at han må stå over Klubb VM-finalen mot Al Ain, og mest sannsynlig LaLiga-kampene mot Villareal, Real Sociedad og Leganés.

Ánimo Asensio!

Pmn6